Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Terugkijken: InZicht

In de veertiende aflevering van het praatprogramma InZicht schoven oud-directeur Frans Toll van De Piramide en Sara Jansen van Streek-Events.nl aan bij Dominque Bartels. Stadsdichter Piet Tunnesen en Mara’s vlog zijn vaste waarden.

 

 

Frans Toll

 

 

Op zijn laatste dag als directeur werd Frans Toll, ondanks de corona-omstandigheden, feestelijk onthaald door leerlingen van De Piramide waar hij bijna 40 jaar heeft gewerkt. Hoe heeft hij zijn carrière beleeft en wat gaat hij nu doen?

 

 

Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en die moet je volop proberen te gebruiken.

 

 

 

 

Sara Jansen

 

 

De creatieve onderneemster Sara Jansen is in 2020 gestart met haar eigen Streek Events waarmee ze jou helpt de regio te ontdekken terwijl ze hiermee ook lokale ondernemers steunt.

 

 

Ja, gewoon doen!

 

 

 

 

InZicht

 

 

InZicht wordt om de week live uitgezonden vanuit de Kenniskeuken in Gennep. Het programma heeft aandacht voor lokaal talent en het regionale nieuws, stadsdichter Piet Tunnesen is een vaste waarde in het programma.

 

 

InZicht

 

 

Reacties, (nieuws)tips en antwoorden op het spel zijn van harte welkom via 06 82 74 46 09 of InZicht@Gennep.News!

 

 

TVL TV

 

 

TVL TV, het televisiekanaal van GennepNews en Maasland, is in de gemeenten Bergen en Gennep te ontvangen via TriNed op kanaal 530, via Ziggo op kanaal 44 en via KPN op kanaal 1374.

 

 

Reacties