Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Terugkijken: InZicht

Donderdagavond 29 oktober waren Camiel Engelen van Klooster Graefenthal en drag queen Tom Tompuss te gast bij InZicht met Dominique Bartels.

 

 

Camiel Engelen

 

 

Camiel Engelen is eigenaar van Graefenthal, een authentiek middeleeuws landgoed met een prachtig klooster in Asperden, net over de grens bij Gennep. De Duitse politie heeft onlangs een inval gedaan bij het voormalig klooster. De Duitse justitie verdenkt een 58-jarige Nederlander dat hij zich als sekteleider onder meer heeft vergrepen aan kinderen en vrouwen heeft verkracht.

 

 

Aan tafel bij Dominique geeft de kloostereigenaar uitleg over De Orde der Transformanten en geeft zijn visie op de inval en de aanleiding daarvan.

 

 

Totale nonsens. Alleen maar een verhaaltje van een jaloerse minnaar.

 

 

Tom Tompuss

 

 

Het belangrijkste wat je kunt zijn is jezelf. Tom van Zitteren uit Heijen is vijf dagen in de week financieel bedrijfsadministrateur, daarnaast treedt hij op als drag queen Tom Tompuss. Hoe is het om in een dorp uit de kast te komen als drag queen?

 

 

Ik ben heel blij dat ik in Heijen woon! Het werd supergoed geaccepteerd en ook aangemoedigd.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

Te gast bij #Inzicht @gennepnews

Een bericht gedeeld door TOMPUSS (@t.tom.puss) op

 

 

InZicht

 

 

InZicht

 

 

InZicht wordt om de week live uitgezonden vanuit de Kenniskeuken in Gennep. Het programma heeft aandacht voor lokaal talent en het regionale nieuws, stadsdichter Piet Tunnesen is een vaste waarde in het programma.

 

 

Reacties, (nieuws)tips en antwoorden op het spel zijn van harte welkom via 06 82 74 46 09 of InZicht@Gennep.News!

 

 

Dominique Bartels terug met InZicht

 

 

TVL TV

 

 

TVL TV, het televisiekanaal van GennepNews en Maasland, is in de gemeenten Bergen en Gennep te ontvangen via Ziggo op kanaal 44 en via KPN op kanaal 1374.

 

 

Reacties