Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Terugkijken: InZicht

In de vijfde aflevering van het praatprogramma InZicht schoven Anita Witsiers van Biblioplus en nederpopsensatie Hartman aan bij Dominque Bartels.

 

 

Anita Witsiers

 

 

Anita, niet te verwarren met presentatrice Anita Witzier, is Regisseur Lokale Samenwerking bij Biblioplus. Zij vertelt onder meer over de mogelijkheden van de KennisKeuken.

 

 

Hartman

 

 

Nederpopformatie Hartman, de creatieve uitlaatklep van Harm Timmermans en Kai Liebrand uit Heijen, is met het uitbrengen GOUD begonnen aan een nieuw hoofdstuk. De goedlachse krullenbrol en de iets te norse snarenplukker vertellen enthousiast over het nieuwe album, huiskamerconcerten, Paradiso en samenwerkingen met Henny Vrienten, Daniël Lohues en Stephanie Struijk.

 

 

Wil jij een huiskamerconcert van Hartman? Dat kan, klik hier!

 

 

InZicht

 

 

InZicht

 

 

InZicht wordt om de week live uitgezonden vanuit de Kenniskeuken in Gennep. Het programma heeft aandacht voor lokaal talent en het regionale nieuws, stadsdichter Piet Tunnesen is een vaste waarde in het programma.

 

 

Reacties, (nieuws)tips en antwoorden op het spel zijn van harte welkom via 06 82 74 46 09 of InZicht@Gennep.News!

 

 

Dominique Bartels terug met InZicht

 

 

TVL TV

 

 

TVL TV, het televisiekanaal van GennepNews en Maasland, is in de gemeenten Bergen en Gennep te ontvangen via Ziggo op kanaal 44 en via KPN op kanaal 1374.

 

 

Reacties