Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Terugkijken: InZicht

In de zevende aflevering van het praatprogramma InZicht schoven filmmaker Thijmen Hendriks en dialectkenner Hans Gilissen aan bij Dominque Bartels.

 

 

Thijmen Hendriks

 

 

De veelzijdige Thijmen Hendriks uit Gennep staat zowel voor als achter de camera. Met zijn korte film I Was Here vraagt de cineast aandacht voor een onderwerp dat past bij deze tijd, eenzaamheid onder jongeren.

 

 

 

 

Hans Gilissen

 

 

Gennepenaar Hans Gilissen was burgemeester in Laarbeek en in Venray, en ook ooit vorst van Bombakkes. Hij is Ridder in de Orde van Oranje Nassau, de zoon van oud-burgemeester Gilissen van Gennep, niet-rechterlijk bestuurslid van de Rechtbank Limburg en voorzitter van het IVN. Genoeg om het over te hebben dus, maar dat doet Hans al duk zat. Daarom köjjere we vanavond over zijn andere passie: het Genneps dialect.

 

 

 

 

InZicht

 

 

InZicht wordt om de week live uitgezonden vanuit de Kenniskeuken in Gennep. Het programma heeft aandacht voor lokaal talent en het regionale nieuws, stadsdichter Piet Tunnesen is een vaste waarde in het programma.

 

 

InZicht

 

 

Reacties, (nieuws)tips en antwoorden op het spel zijn van harte welkom via 06 82 74 46 09 of InZicht@Gennep.News!

 

 

Dominique Bartels terug met InZicht

 

 

TVL TV

 

 

TVL TV, het televisiekanaal van GennepNews en Maasland, is in de gemeenten Bergen en Gennep te ontvangen via Ziggo op kanaal 44 en via KPN op kanaal 1374.

 

 

Reacties