Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space

Terugkijken: InZicht

In de negende aflevering van het praatprogramma InZicht schoven huisarts Hans Peter Jung en Maarten Daniëls, al elf jaar vorst bij ‘t Bombakkes in Gennep, aan bij Dominque Bartels. Stadsdichter Piet Tunnesen en Mara’s vlog zijn vaste waarden in het programma.

 

 

Hans Peter Jung

 

 

Minder medicatievoorschriften en verwijzingen naar het ziekenhuis. Meer kwaliteit van zorg en meer werkplezier van huisartsen en praktijkmedewerkers. En de zorgkosten in de gemeente vielen een half miljoen euro lager uit door Positieve Gezondheid, maar hoe kan dat?

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews)

 

 

Maarten Daniëls

 

 

Maarten is al 11 jaar vorst van carnavalsvereniging ‘t Bombakkes. Maar ook voor hem zal carnaval dit jaar anders zijn, hoe kijkt hij hier tegenaan?

 

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gennep News (@gennepnews)

 

 

InZicht

 

 

InZicht wordt om de week live uitgezonden vanuit de Kenniskeuken in Gennep. Het programma heeft aandacht voor lokaal talent en het regionale nieuws, stadsdichter Piet Tunnesen is een vaste waarde in het programma.

 

 

InZicht

 

 

Reacties, (nieuws)tips en antwoorden op het spel zijn van harte welkom via 06 82 74 46 09 of InZicht@Gennep.News!

 

 

TVL TV

 

 

TVL TV, het televisiekanaal van GennepNews en Maasland, is in de gemeenten Bergen en Gennep te ontvangen via Ziggo op kanaal 44 en via KPN op kanaal 1374.

 

 

Reacties