Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Welkom op Gennep.News!

GennepNews bestaat krap een jaar, waarschijnlijk ken je ons al! Via Facebook, Instagram, Twitter en YouTube is Gennep.News uitgegroeid tot een platform met veel volgers. Dit zijn pas onze eerste stappen. Onze activiteiten worden continue uitgebreid, en de website is het jongste voorbeeld daarvan.

 

 

Waarom een nieuwe site?
Daarom!

 

 

Stuur ons je persberichten, filmpjes, foto’s, etc.
Bij GennepNews staan we altijd open voor nieuwtjes en informatie over lokale verenigingen, actiegroepen, buurtverenigingen en evenementen. We zijn en blijven onafhankelijk, maar zijn tegelijkertijd ook afhankelijk van jou!

 

 

Wil je aandacht voor jouw nieuwtje, vereniging of event? Je mag ons altijd je foto’s, filmpjes, persberichten, etc. sturen, mits het onderwerp interessant is voor onze volgers: de inwoners van gemeente Gennep! Als het onderwerp ons aanspreekt pakken we het zeker op. Stuur je persbericht (inclusief bijpassend beeldmateriaal, liefst foto(’s) of filmpjes, geen logo) naar redactie@gennep.news!

 

 

Nieuwe huisstijl
Ja, we gebruiken nog steeds een ooievaar. Maar het logo is opgefrist, dat is vast opgevallen?

 

 

Wat vind jij?
We nodigen je uit om er flink op los te klikken, te zoeken, lezen en ontdekken en met ons je ervaringen te delen. Uiteraard hopen we dat de nieuwe site de test doorstaat en je er net als wij enthousiast over wordt!

 

 

 

 

Reacties