Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Al 34 gewiekste teams voor Genneps Gewiekste

Het duurt nog een kleine 3 maanden totdat de eerste Gennepse Stadskwis op zaterdagavond 9 december een feit is. Dan zullen de teams gaan uitmaken wie er met de eerste “Genneps Gewiekste Bokaal” aan de haal gaat.

 

 

34 teams

 

 

Tot op heden hebben zich al 34 teams aangemeld die met elkaar maar ook vooral met zichzelf de strijd aan gaan! Veel vragen en opdrachten moeten beantwoord en uitgevoerd worden waarbij niet alleen kennis van Gennep maar ook van vele andere onderwerpen getest worden. Ook voor de Gewiekste Speurders zullen er opdrachten uitgevoerd moeten worden waarvoor teamleden op pad moeten.

 

 

De organisatie is momenteel druk doende allerlei gewiekste vragen en opdrachten te bedenken. Aanmelden is nog steeds mogelijk via de website.

 

 

 

 

Groepsfoto’s

 

 

 

 

Een aantal teams hebben al de eerste punten in de wacht weten te slepen met het uitvoeren van de bonusopdracht; stuur een leuke creatieve groepsfoto met een uil in, de deadline was 9 september.

 

 

We hebben vele leuke foto’s binnen gekregen. De foto’s zullen binnenkort op de website gepubliceerd worden, ook worden de groepen momenteel één voor één op facebook aan het publiek voorgesteld.

 

 

 

 

Feestavond

 

 

Op 29 december worden alle deelnemers uitgenodigd voor de finale-avond in Pica Mare. Hier zal een presentatie plaatsvinden van de opdrachten die jullie hebben uitgevoerd en zal uiteindelijk de rangschikking van alle teams bekend worden gemaakt en welk team de fel begeerde Genneps Gewiekste Bokaal heeft gewonnen. Deze slotavond wordt een spectaculaire maar vooral ook gezellige afsluiting van de eerste Genneps Stadskwis. “Genneps Gewiekste!”

 

 

Stadskwis Genneps Gewiekste

 

 

Genneps Gewiekste

 

In Brabant is het al enkele jaren een fenomeen. Bijna elk dorp heeft wel zijn eigen Dorpskwis. Een evenement dat het hele dorp in beweging brengt van jong tot oud. Vriendenclubjes, families, kaartclubjes, buurtverenigingen of sportclubs, allemaal zijn ze een avond actief in de weer om een lijst van leuke, ingewikkelde en grappige vragen en opdrachten uit te voeren.

 

 

Met een paar man hebben we de koppen bij elkaar gestoken met het idee om dit kwisvirus ook aan deze kant van de Maas te verspreiden. Al snel was Genneps Gewiekste geboren, de eerste Gennepse Stadskwis.

 

 

Aldus John, Yvonne, Ton, Lilian, Edward en Michiel van Het Gewiekste Team op de website van de Gennepse Stadskwis.

 

 

Zie ook:
– GENNEPS GEWIEKSTE: DE EERSTE GENNEPSE STADSKWIS

 

 

Reacties