Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Genneps Gewiekste 2018

Na het overweldigende succes van 2017 is Genneps Gewiekste in 2018 weer terug! Maar liefst 50 teams gaan op 8 december de strijd met elkaar aan om de gewilde Gewiekste Bokaal in de wacht te slepen.

 

 

Het belooft een spectaculaire avond te worden met nieuwe teams, nieuwe vragen en nieuwe opdrachten waarin de ruim 1200 deelnemers zich in vast mogen bijten.

 

 

 

 

Genneps Gewiekste

 

 

Gennep is na de fantastische lancering van Genneps Gewiekste 2017 enthousiast. Dat was gelijk duidelijk toen het inschrijvingslimiet van 50 teams al binnen zestien uur bereikt was! In aanloop naar de kwisavond hebben alle teams al een yell opgenomen welke op de facebookpagina van Genneps Gewiekste te zien zijn geweest. Met deze yells is de teambinding alvast begonnen, dat zullen ze nodig gaan hebben tijdens de kwisavond!

 

 

Nije Miksers aan de haal met Genneps Gewiekste Bokaal!

 

 

Kwisavond

 

 

De afgelopen maanden is de organisatie druk bezig geweest om een nieuw kwisboek samen te stellen. Dit boek zit weer boordevol vragen en opdrachten verdeeld over twaalf thema’s. Op zaterdag 8 december mogen alle teamcaptains stipt om 18.00 uur op de Markt in Gennep het kwisboek in ontvangst nemen. Dat wordt het startsein van wederom een avond flink zwoegen, maar ook heel veel lachen. Aan het einde van de avond moeten alle kwisboeken weer ingeleverd worden.

 

 

Genneps Gewiekste 2017

 

 

 

Feestavond

 

 

Op Zaterdag 29 december vindt de feestavond plaats. Tijdens deze avond kan er worden nagepraat, herinneringen opgehalen en niet geheel onbelangrijk; de Gewiekste Bokaal wordt weer uitgereikt.

 

 

 

 

Afgelopen jaar kwam het team van de Nije Miksers als gewiekste uit de bus. Maar welk team wordt het meest gewiekste team van 2018?

 

 

Fotoverslag: Feestavond Genneps Gewiekste

 

 

Genneps Gewiekste

 

Reacties