Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Genneps Gewiekste: (Weer) Nije Miksers!

Op vrijdagavond 1 april was het eindelijk zo ver, de feestavond van Genneps Gewiekste 2022! Met natuurlijk de onthulling van de grote winnaar: Nije Miksers!

 

 

Kwisavond

 

 

Nadat de kwisavond door welbekende omstandigheden helaas drie keer uitgesteld moest worden gingen de 56 teams op 12 maart alsnog de strijd met elkaar aan. De vragen in het kwisboek werden verslonden, het internet werd afgezocht en oude plattegronden werden van zolder gehaald. Maar zoals voorgaande jaren was er ook in de stad zelf veel te beleven. Zo stond er een ouderwets gezellige draaiorgel op de markt en werden eieren in vakkundig gemaakte pakketjes uit het stadhuis gegooid. Verder werd er naar sprookjes geluisterd en was er een silent disco in de koeienstal.

 

 

Het leek wel alsof iedereen nog enthousiaster was geworden nadat de kwis tweemaal niet door kon gaan.

 

 

De woonkamers waren weer super georganiseerd en er is veel plezier beleefd aan het doorspitten van het kwisboek. De weken daaropvolgend is de organisatie druk bezig geweest met het nakijken van alle vragen en filmpjes. Er moest natuurlijk een nieuwe winnaar van de Gewiekste bokaal uitkomen…

 

 

Feestavond

 

 

Tijdens de feestavond werd er met z’n allen nagenoten van de kwisavond en werden de leukste en meest hilarische ingestuurde foto’s en video’s bekeken. Er werd toegewerkt naar het spannendste moment van de avond, welk team is Genneps Gewiekste 2022? Zou het een oude bekende zijn of gaat een nieuw team met de eer aan de haal? Het was een spannende strijd, maar uiteindelijk kwam Nije Miksers als dé grote winnaar naar voren.

 

 

 

 

Reacties

Deel Bericht