Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

KennisKeuken

Gennep

Niks, noppes, nada: Gratis in Gennep

We zijn toch allemaal dol op gratis? Helemaal als het gaat om dingen die ook nog eens héél leuk zijn. In de rubriek Gratis in Gennep zoeken we het voor je uit: voor deze dingen kun je de portemonnee gewoon thuis laten. Deze maand: Bieb op zondag. Kijk op www.Gennep.News voor meer informatie. Tips zijn welkom via redactie@Gennep.News.

We zijn toch allemaal dol op gratis? Helemaal als het gaat om dingen die ook nog eens héél leuk zijn. In de rubriek Gratis in Gennep zoeken we het voor je uit: voor deze dingen kun je de portemonnee gewoon thuis laten. Deze maand: Bieb op zondag.

 

 

In februari is de bibliotheek in Gennep ook op zondagen tussen 13.00 en 16.00 uur open. Iedere week een andere leuke, interessante activiteit op het programma.

 

 

3 februari

Onder begeleiding van kinderyoga docent Judith kun je de wobbel oefenen, zijn er leuke spelletjes en leer je te ontspannen (tot ca. 9 jaar).

 

 

10 februari

Reisbegeleider Marc Roth neemt je mee naar Noord-Korea, het meest gesloten land ter wereld.

 

 

Hoe ‘echt’ is de verbeelde werkelijkheid die wij van dit land zien en kennen?

 

 

17 februari

Lezing van Roos Verlinden, één van de meest gelezen Nederlandse chicklit-auteurs. Zij komt vertellen over haar leven, vrouw-zijn en haar eigen werk.

 

 

Bieb gaat in 2019 ook op zondag open

 

 

Gratis in Gennep

 

 

Tips voor de rubriek Gratis in Gennep zijn welkom via redactie@Gennep.News!

 

 

Verwant