Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Mikado verzamelt steun via ansichtkaarten

Gennep

Mikado verzamelt steun via ansichtkaarten

Het huisvestingsprobleem van SO Mikado is nog steeds aan de orde van dag in de gemeente Gennep. Er liggen twee opties op tafel, namelijk aansluiten bij KEC Ganapja of terugkeer naar de Stiemensweg. Team SO Mikado staat vierkant achter het voorstel om aan te sluiten bij Kind Expertise Centrum (KEC) Ganapja. Meer informatie op Gennep.News.

Het huisvestingsprobleem van SO Mikado is nog steeds aan de orde van dag in de gemeente Gennep. Er liggen twee opties op tafel, namelijk aansluiten bij KEC Ganapja of terugkeer naar de Stiemensweg.

 

 

Team SO Mikado staat vierkant achter het voorstel om aan te sluiten bij Kind Expertise Centrum (KEC) Ganapja, omdat dit volgens hen de enige oplossing is om hun samenwerking met verschillende partners voort te zetten en uit te bouwen.

 

 

Huisvestingsprobleem Mikado

 

 

Puzzelstukje

 

 

Om steun te verzamelen heeft Team SO Mikado, samen met de andere scholen uit het KEC, ansichtkaarten gemaakt met op de voorkant een puzzel waar het stukje van Mikado ontbreekt. Dit stukje staat op de achterkant waarop je kunt uitleggen waarom je vindt dat Mikado moet aansluiten bij KEC Ganapja. De kaarten zijn geadresseerd aan de gemeente, die nog steeds geen besluit genomen heeft.

 

 

De ansichtkaarten die zijn geadresseerd aan de gemeente Gennep

 

 

Maandagavond werden er tijdens de raadsvergadering ook een groot aantal kaarten overhandigd. Directeur Leontine Müskens-Schelfhout van Elckerlyc gaf een toelichting in de raadszaal.

 

 

Aansluiten bij het KEC is niet alleen een wens van Mikado, maar van ons allemaal. Kinderen van Mikado moeten naar school kunnen gaan in een inclusieve omgeving.

 

 

Het is uiteindelijk aan de raad om te beslissen welke optie zij als beste zullen beschouwen voor de huisvesting van de school voor passend onderwijs.

 

 

Bekijk de raadsvergadering en de overhandiging van de kaarten hier terug:

 

 

 

Verwant

Gennep

Vroeg uit de veren, een stevig ontbijt, de laarzen aan en op naar de plek waar gestart wordt met de schoonmaak in de natuur....

Column

Dames en heren, zet uw feesthoedjes maar op en haal het barbecuevlees tevoorschijn. Kaarsen op tafel en vuurkorven in het weiland. De vlag mag...

Gennep

Op zaterdag 13 maart heeft de kringloop- en outletwinkel in Gennep haar deuren definitief gesloten. Het team heeft de afgelopen jaren met veel plezier...

Sport

Het is een verrassing van formaat: ARBO Rotterdam FAST, dat nagenoeg puntloos onderaan de ranglijst bungelt in de eredivisie, heeft zich geplaatst voor de...