Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

4Events Zaal Pica Mare

Gennep

Van gedachten wisselen over het KEC

Op dinsdag 20 november organiseerde de gemeente een bijeenkomst in Pica Mare. Hier werd de stand van zaken rond het Kind Expertise Centrum (KEC) toegelicht. Er werd uitleg gegeven over de raadsbesluiten en de planning van de stappen die genomen gaan worden. Meer info op www.Gennep.News.

Op dinsdag 20 november organiseerde de gemeente een bijeenkomst in Pica Mare. Hier werd de stand van zaken rond het Kind Expertise Centrum (KEC) toegelicht. Er werd uitleg gegeven over de raadsbesluiten en de planning van de stappen die genomen gaan worden, waaronder de tijdelijke huisvesting.

 

 

KEC / IKC

 

Aansluitend werd in groepjes van gedachten gewisseld over het ontwerp van het nieuwe gebouw, het verkeer en het bestemmingsplan. Onder leiding van medewerkers van de gemeente, Royal HaskoningDHV, bureau nul25 en de architect, werd volop van gedachten gewisseld.

 

 

 

 

De inbreng van ouders, medewerkers uit het onderwijs en omwonenden, wordt meegenomen in het verdere proces van totstandkoming van het KEC.

 

 

In het vervolg stelt gemeente Gennep de inbreng van betrokkenen op prijs.

 

 

Met name ouders en omwonenden hebben specifieke kennis van de verkeerssituatie bijvoorbeeld. Daarom nodigen we belangstellenden uit om mee te denken in werkgroepen onder leiding van een deskundige.

 

 

Werkgroepen

 

 

Er zijn drie werkgroepen: over de verkeerssituatie rondom het KEC, over de inrichting van het gebied zoals de speelruimte en de toegankelijkheid, en over de communicatie met de betrokkenen.

 

 

Interesse? Meld je dan aan voor een van de werkgroepen. Meer informatie op www.gennep.nl/kec.

 

 

Gemeenterubriek Gennep, VIA Gennep 28 november 2018

 

 

Verwant

Gennep

Maandagavond hebben de kinderen van Gennep massaal hun stem laten horen. Met 150 kleurrijke tekeningen en knutselwerken lieten ze de politieke partijen weten: ons...

Gemeente Gennep

Donderdag is het weer zover: stemmen voor het Europees Parlement. In veel gemeenten kun je op minder plekken stemmen dan voor de Tweede Kamerverkiezingen...

Gennep

Het Kind Expertise Centrum (KEC) Ganapja breidt uit met 4 lokalen, inclusief plaats voor leerlingen van SO Mikado. Een projectteam heeft een kostenefficiënt en...

Gemeente Gennep

Gennep kampt met financiële uitdagingen door verminderde steun van de regering. Wethouder Janine van Hulsteijn legt uit dat er jaarlijks tussen de 2,5 en...