Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Van gedachten wisselen over het KEC

Op dinsdag 20 november organiseerde de gemeente een bijeenkomst in Pica Mare. Hier werd de stand van zaken rond het Kind Expertise Centrum (KEC) toegelicht. Er werd uitleg gegeven over de raadsbesluiten en de planning van de stappen die genomen gaan worden, waaronder de tijdelijke huisvesting.

 

 

KEC / IKC

 

Aansluitend werd in groepjes van gedachten gewisseld over het ontwerp van het nieuwe gebouw, het verkeer en het bestemmingsplan. Onder leiding van medewerkers van de gemeente, Royal HaskoningDHV, bureau nul25 en de architect, werd volop van gedachten gewisseld.

 

 

 

 

De inbreng van ouders, medewerkers uit het onderwijs en omwonenden, wordt meegenomen in het verdere proces van totstandkoming van het KEC.

 

 

In het vervolg stelt gemeente Gennep de inbreng van betrokkenen op prijs.

 

 

Met name ouders en omwonenden hebben specifieke kennis van de verkeerssituatie bijvoorbeeld. Daarom nodigen we belangstellenden uit om mee te denken in werkgroepen onder leiding van een deskundige.

 

 

Werkgroepen

 

 

Er zijn drie werkgroepen: over de verkeerssituatie rondom het KEC, over de inrichting van het gebied zoals de speelruimte en de toegankelijkheid, en over de communicatie met de betrokkenen.

 

 

Interesse? Meld je dan aan voor een van de werkgroepen. Meer informatie op www.gennep.nl/kec.

 

 

Gemeenterubriek Gennep, VIA Gennep 28 november 2018

 

 

Reacties