Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

TVL TV, het televisiekanaal van GennepNews en Maasland, is in de gemeenten Bergen en Gennep te ontvangen via TriNed op kanaal 530, via Ziggo op kanaal 44 en via KPN op kanaal 1374.

 

Bij GennepNews werkt een kleine, maar gezellige redactie hard om inwoners van de gemeente te voorzien van de laatste nieuwtjes. En dat gaat best aardig, al weten we zeker dat we af en toe belangrijke dingen missen zonder jouw hulp. Ja, jij daar!

 

We willen graag dat onze nieuwsvoorziening nog uitgebreider en relevanter wordt. Dat kunnen we alleen bereiken als we samenwerken met de inwoners van Gennep. Heb je foto’s van een evenement of een interessant persbericht? Of heb je gewoon een leuk nieuwtje? Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat het wordt gedeeld met de rest van de gemeente. Jouw mening telt!

 

En laten we eerlijk zijn, we zijn allemaal menselijk en fouten kunnen altijd worden gemaakt. Dus als je iets ziet dat niet klopt of als je een ander probleem opmerkt, stuur ons dan gerust een e-mail op redactie@Gennep.News. We zijn je dankbaar!

 

Maar dat is niet alles, we hebben zelfs nog een vacature openstaan. We zijn op zoek naar een zelfstandig, aardig en kritisch persoon die ons kan ondersteunen bij de dagelijkse gang van zaken op onze redactie. Dus als je gepassioneerd bent over nieuws, creatief bent en graag samenwerkt met anderen, stuur ons dan zeker een berichtje.

 

Echt iets voor jou: GennepNews!

 

Bij GennepNews streven we ernaar om inwoners van de gemeente dagelijks te informeren, inspireren en amuseren met lokale nieuwtjes. Dus blijf ons volgen en laten we samen werken aan een nog betere nieuwsvoorziening voor de gemeente Gennep!