Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kerstconcert Milsbeek

Kerstmis

Milsbeekse kerk weer concertzaal

Zaterdag 22 december presenteren Zanggroep La Quatri, houtensemble Faklaf en koperkwartet Four X One een boeiend, sfeervol en gevarieerd programma: Christmas Fantasies. Onder leiding van Theo Bindels verandert de Milsbeekse kerk weer in een concertzaal. Meer info op www.Gennep.News/kerstmis.

Zaterdag 22 december 2018 om 20.00 uur presenteren Zanggroep La Quatri, houtensemble Faklaf en koperkwartet Four X One een boeiend, sfeervol en gevarieerd programma: Christmas Fantasies. Onder bezielende leiding van Theo Bindels en dit jaar met medewerking van Jérôme van Groenendael (percussie), Ineke van der Lee (piano) en Frederiek Prins (harp) verandert de Milsbeekse kerk voor de 23e keer in een concertzaal.

 

 

La Quatri

 

 

Tijdens dit concert vertolkt La Quatri onder meer het prachtige klassieke werk ‘The Snow’ van Edward Elgar, het sprankelend ‘Christmas Pipes’ van Brendan Graham en op de klanken van Mister Sandman ‘Liebster Schneemann’. Samen met Faklaf brengen zij met ‘Shalom Hanerot’ de boodschap van vrede over. Met de koperklanken van Four X One zingt La Quatri het bekende werk van Michael Praetorius ‘En natus est Emanuel’.

 

 

 

 

Faklaf en Four X One tekenen voor het bekende ‘Sleigh Ride’. Ook verrassen zij met ‘Roumanian Christmas Dances’ in een arrangement van Theo Bindels. Frederiek Prins zal op harp samen met Faklaf het ‘Concert in Bb Major opus 4’ van Händel vertolken. In een duet met Ineke Brouwer op fluit en Frederiek Prins op harp klinkt het ‘Intermezzo’ uit Carmen Suite van Bizet. Met ‘We wish you a merry Christmas’, vertolkt door alle vocalisten en muzikanten sluiten we het concert ‘Christmas Fantasies’ af.

 

 

Theo Bindels

 

 

Met deze klanken zullen we afscheid nemen van onze dirigent Theo Bindels. Theo heeft 8 jaar met veel energie en toewijding, en ieder jaar met nieuwe muzikale verrassingen, kleur gegeven aan dit traditionele kerstconcert in Milsbeek.

 

 

Ook nieuwsgierig geworden naar wat we nog meer voor u in petto hebben dit jaar? Kom 22 december om 20.00u naar de Milsbeekse kerk voor dit prachtige concert onder leiding van Theo Bindels. Gegarandeerd een sfeervol en muzikaal begin van de kerstvakantie!

 

 

De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

 

 

Verwant

Milsbeek

Op 23 december om 20.00 uur vindt het 26e kerstconcert 'The Colours of Christmas' plaats in de Milsbeekse kerk, met optredens van Zanggroep La...

Kerstmis

Zaterdag 17 december zal de Milsbeekse kerk de 25e editie van het kerstconcert Winter Glow hosten. Dit jubileumconcert wordt geleid door Jeroen Geurts en...

Milsbeek

Jaarlijks herdenkt jong en oud de slachtoffers van oorlogsgeweld tijdens de Nationale Dodenherdenking op 4 mei. De officiële gemeentelijke herdenking in Milsbeek start om...

Culthis

In de december-uitzending van Culthis 2.0 o.a. stadsdichter Piet Tunnesen, een interview met Harrie-Jan Metselaars over zijn boek En toen waren ze weg en...