Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
HomeKieswijzer

Kieswijzer

Op 21 maart 2018 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Er doen dit jaar vijf politieke partijen mee in Gennep. Maar hoe weet je nou welke partij het beste bij jou past? De GennepNews Kieswijzer helpt je op weg!

 

 

De GennepNews Kieswijzer bestaat uit dertig stellingen over Gennepse politieke onderwerpen. Heb je alle stellingen gehad, dan zie je welke partij het dichts bij jouw antwoorden in de buurt komt.

 

 

 

 

 

Lees hier alles over de gemeenteraadsverkiezingen in gemeente Gennep:

 

Gemeenteraadsverkiezingen 2018

 

Privacy
Bij GennepNews nemen we privacy en het kiesrecht zeer serieus. Informatie wordt daarom op een veilige manier verwerkt en gebruikt. In dit privacy statement kunt u lezen op welke manier met gegevens wordt omgegaan wanneer u gebruik maakt van de Kieswijzer.

 

Welke gegevens worden er verzameld?
Om de Kieswijzer goed te laten werken heeft GennepNews bijna geen technische gegevens van u nodig. Waarvoor GennepNews deze gegevens precies gebruikt kunt u lezen in het volgende hoofdstuk. Concreet gaat het om de volgende gegevens:

 

  • Dat je de Kieswijzer start
  • Het soort apparatuur dat je gebruikt
  • Het besturingssysteem dat je gebruikt
  • De internetbrowser die je gebruikt
  • Het tijdstip van het starten van de Kieswijzer

 

Wanneer de Kieswijzer wordt gestart, worden je antwoorden op de stellingen en vragen binnen de Kieswijzer, alsmede je resultaat na voltooien van de Kieswijzer, uitsluitend versleuteld geregistreerd en tijdelijk bewaard op een server. Deze gegevens worden niet doorgestuurd naar (de servers van) GennepNews of op een andere manier aan GennepNews ter beschikking gesteld. GennepNews krijgt dus geen enkel inzicht in de antwoorden die je hebt gegeven in de Kieswijzer, met welke partij je op basis van die antwoorden de meeste raakvlakken hebt, en dus ook niet wat jouw stemvoorkeur is of zou kunnen zijn. Zodra u de uitslag berekend is worden de gegevens direct vernietigd. Ook wordt jouw IP-adres niet door GennepNews opgeslagen.

 

Voor welk doel worden de gegevens verzameld?
De gegevens die er bij het gebruik van de Kieswijzer van je worden verzameld door GennepNews worden voor de volgende doeleinden gebruikt:

 

  • Om je gebruik van de Kieswijzer mogelijk te maken
  • Om statistische gegevens op te stellen

 

Hoelang worden de gegevens bewaard?
De gegevens worden niet bewaard.

 

Vragen?
Mocht u nog vragen hebben over dit privacy statement dan kunt u een e-mail sturen aan info@Gennep.News.nl.

 

 

Lees hier alles over de gemeenteraadsverkiezingen in gemeente Gennep:

 

Gemeenteraadsverkiezingen 2018