Agenda
Volg ons
Shared Space
HomeKieswijzer

Kieswijzer

Wij geven natuurlijk geen stemadvies, maar met de GennepNews KiesWijzer krijg je misschien wel een beter beeld van jouw voorkeur(en), zodat je straks met een weloverwogen keuze naar het stembureau kunt.

 

 

De GennepNews KiesWijzer is speciaal gemaakt voor de inwoners van gemeente Gennep en schotelt je allerlei stellingen voor, gebaseerd op actuele thema’s en de partijprogramma’s. Ze zijn allemaal voorgelegd aan de partijen die meedoen met de gemeenteraadsverkiezingen in Gennep.

 

 

Hoe de GennepNews KiesWijzer werkt? Je doorloopt vijfendertig stellingen. Bij iedere stelling geef je aan wat je standpunt is. Als je alle dertig stellen hebt doorlopen rollen er percentages uit van de partijen waar jij de meeste en minste overeenkomsten mee hebt. Succes!

 

 

Privacy

Bij GennepNews nemen we privacy en het kiesrecht zeer serieus. Informatie wordt daarom op een veilige manier verwerkt en gebruikt. In dit privacy statement kun je lezen op welke manier met de gegevens wordt omgegaan wanneer je gebruik maakt van de KiesWijzer.

 

Welke gegevens worden er verzameld?
Om de KiesWijzer goed te laten werken heeft GennepNews bijna geen technische gegevens van je nodig. Waarvoor GennepNews deze gegevens precies gebruikt kun je hieronder lezen. Concreet gaat het om de volgende gegevens:

 

  • Dat je de Kieswijzer start
  • Het soort apparatuur dat je gebruikt
  • Het besturingssysteem dat je gebruikt
  • De internetbrowser die je gebruikt
  • Het tijdstip van het starten van de Kieswijzer

 

Wanneer de KiesWijzer wordt gestart, worden je antwoorden op de stellingen en vragen binnen de KiesWijzer, alsmede je resultaat na voltooien van de KiesWijzer, uitsluitend versleuteld geregistreerd en tijdelijk bewaard op een server. Deze gegevens worden niet doorgestuurd naar (de servers van) GennepNews of op een andere manier aan GennepNews ter beschikking gesteld. GennepNews krijgt dus geen enkel inzicht in de antwoorden die je hebt gegeven in de KiesWijzer, met welke partij je op basis van die antwoorden de meeste raakvlakken hebt, en dus ook niet wat jouw stemvoorkeur is of zou kunnen zijn. Zodra jouw uitslag berekend is worden de gegevens direct vernietigd. Ook wordt jouw IP-adres niet door GennepNews opgeslagen.

 

Voor welk doel worden de gegevens verzameld?
De gegevens die er bij het gebruik van de KiesWijzer van je worden verzameld door GennepNews worden voor de volgende doeleinden gebruikt:

 

  • Om je gebruik van de Kieswijzer mogelijk te maken
  • Om statistische gegevens op te stellen

 

Hoelang worden de gegevens bewaard?
De gegevens worden niet bewaard.

 

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben over dit privacy statement dan kunt u een e-mail sturen aan info@Gennep.News.nl.