Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennep

Nieuw op TVL TV: Lob of flop?

In de serie “Lob of flop?” verkent presentator Ger Michels het project Lob van Gennep. Hij gaat op zoek naar duidelijkheid en ontmoet daarvoor zowel voor- als tegenstanders. In de eerste aflevering is wethouder Rob Peperzak te gast.

In de serie Lob of flop? verkent presentator Ger Michels het project Lob van Gennep. Hij gaat op zoek naar duidelijkheid en ontmoet daarvoor zowel voor- als tegenstanders.

 

 

In de eerste aflevering, vanaf maandag 25 mei te zien op TVL TV, is wethouder Rob Peperzak te gast. Hij spreekt onder meer over zijn rol binnen de stuurgroep, schadevergoedingen, een evacuatieplan en over zijn optreden in het televisieprogramma De Hofbar (klik!).

 

 

Lob van Gennep

 

 

TVL TV

 

 

TVL TV, het televisiekanaal van GennepNews en Maasland, is in de gemeenten Bergen en Gennep te ontvangen via Ziggo op kanaal 44 en via KPN op kanaal 1374. De uitzendingen beginnen om 09.00, 12.00 en 15.00 uur, tussen 19.00 en 00.00 uur is de uitzending doorlopend te zien op de zender.

 

 

 

 

Foto: Siebe Lamers van GennepNews

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gennep

TSP Gennep trad op 1 en 2 juni op met een spannende en intrigerende productie genaamd Moord op Zee. GennepNews was aanwezig bij de...

Gennep

BIZ Centrum Gennep neemt het roer over voor de Sinterklaasintocht, met plannen om het evenement te concentreren op de Markt. Ze willen vernieuwen en...

Milsbeek

Op 22 mei 2024 begon het schoorsteenonderzoek bij de voormalige steenfabriek in Milsbeek, uitgevoerd door Lob van Gennep. Het onderzoek richt zich op trillingsgevoeligheid...