Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Presentaties Nee Tegen De Vloedgolf

Nee Tegen De Vloedgolf gaat ook een presentatie houden op de door het Lob van Gennep gepresenteerde informatieavonden. De actiegroep nodigt iedereen uit om te komen luisteren naar alle standpunten.

 

 

Doel van het burgerinitiatief is dat iedereen in de gemeenten Gennep en Mook en middelaar goed geïnformeerd raakt over de plannen van Lob van Gennep.

 

 

Om ervoor te zorgen dat het onderwerp van alle kanten belicht wordt, zal een delegatie van ons aansluitend op de door het Lob van Gennep georganiseerde presentatieavonden een eigen presentatie geven.

 

 

Zo laat een woordvoerder van Nee Tegen De Vloetgolf weten. De presentaties vinden plaats op de avonden in Milsbeek (5 september) en in Middelaar (9 september), na 21.00 uur.

 

 

Bezoekers, blijft u dus nog even zitten?

 

 

Nee Tegen De Vloedgolf laat weten inmiddels goed geïnformeerd over de plannen van Lob van Gennep.

 

 

Alle beleidsstukken zijn bestudeerd en er is de nodige dossierkennis opgedaan. We spraken met deskundigen, hebben spreekuren van Lob van Gennep bezocht, de medewerkers van Lob van Gennep uitvoerig gesproken en bevraagd. Enkele van de door het Lob georganiseerde omgevingswerkgroepen zijn ook door ons bezocht, om zo te weten te komen wat er precies speelt onder bewoners en agrariërs.

 

 

Op basis van alle informatie en feiten die zo zijn opgedaan heeft Nee Tegen De Vloedgolf een onafhankelijk standpunt bepaald. Op de centrale informatie avonden wil het burgerinitiatief die bevindingen graag delen.

 

 

Donderdag 5 september
Presentatie Lob van Gennep: 19.00 – 21.00 uur
Presentatie Nee tegen De Vloedgolf: vanaf 21.00 uur
Locatie: Trefpunt, Kerkstraat 31 te Milsbeek

 

 

Maandag 9 september
Presentatie Lob van Gennep: 19.00 – 21.00 uur
Presentatie Nee tegen De Vloedgolf: vanaf 21.00 uur
Locatie: De Koppel, Dorpsstraat 45 te Middelaar

 

 

Reacties