Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

AVG Transport Gennep Heijen

Heijen

AVG Heijen genomineerd voor Ondernemersprijs 2017

De Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg beleeft dit jaar de 22e editie. Drie ondernemers die de afgelopen jaren ‘een sterk staaltje ondernemerschap’ hebben laten zien, waaronder Ramon Janssen van AVG Heijen, binden op vrijdagavond 3 november de strijd met elkaar aan in De Schouwburg Cuijk.

 

 

Ondernemersprijs 2017

 

 

Kanshebber op de prijs is Ramon Janssen van het Heijense bedrijf AVG. Deze onderneming zit in de infrastructuur, levert betonmortel en recyclingproducten aan (wegen)bouwbedrijven.

 

 

https://www.facebook.com/deondernemersprijs/photos/rpp.250337771781246/889236574558026/?type=3&theater

 

 

Als gast van de ondernemersavond kunt u weer rekenen op een geweldige avond!

 

 

Zegt Elonique Dalhuisen van Stichting Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg.

 

 

Regionale topondernemers met verhalen en anekdotes die je doen glimlachen, wijsheden om nog eens te overdenken en adviezen waarmee je zelf ook weer verder kunt. Daarnaast hebben we ook dit jaar weer zeer verrassend entertainment en een bijzonder talent uit de regio.

 

 

Verwant

Gennep

Al jaren is het verkeersplein aan de Brabantweg een doorn in het oog van bewoners en ondernemers van Gennep. Tot nu! De rotonde is...

Regio

De jury heeft Erik Lanting van H&P Supermarkt uit Siebengewald beloond met de Ondernemersprijs Land van Cuijk & Noord-Limburg 2018. Meer info op www.Gennep.News.

Heijen

Ramon Janssen is nog volledig onder de indruk van het behalen van de publieksprijs als ondernemer “Land van Cuijk en Noord-Limburg”.     Ben...