Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Breng en Arriva ontmoedigen wagenverkoop Lijn 83

Al geruime tijd klagen reizigers van Breng en Arriva dat er onduidelijkheid bestaat over de wagenverkoop vervoerbewijzen en hun voorwaarden ten aanzien van lijn 83 Venlo – Nijmegen.

 

 

Breng en Arriva proberen binnenkort duidelijkheid te scheppen:

 

 

Afspraken/voorwaarden vervoerbewijzen op lijn 83

 

 

  • Alle vervoerbewijzen van Breng zijn zowel in de Breng als de Arriva bus geldig in het Stadsregio Arnhem-Nijmegen (SAN) gebied, specifiek het traject Nijmegen tot en met halte Milsbeek Helweg. Deze vervoerbewijzen zijn niet geldig in Limburg en/of concessiegrens overschrijdend.
  • Alle vervoerbewijzen van Arriva zijn zowel in de Breng als de Arriva bus geldig in het Limburgs concessiegebied, specifiek het traject Venlo tot en met halte Milsbeek Helweg. Deze vervoerbewijzen zijn niet geldig in het SAN-gebied en/of concessiegrensoverschrijdend.
  • Indien men met lijn 83 zowel in het Limburgse als het SAN-gebied wil reizen, dient men twee vervoerbewijzen te kopen. Specifiek voor de meest voorkomende vervoerbewijzen:

 

> Een Arriva Ritkaart Streek van €4,80 plus een Ritkaart van Breng van €2,- of €4,- (afhankelijk van de afstand in het SAN-gebied)
> Een Arriva Dagkaart van €8,50 of €6,50 (alleen geldig in de daluren) plus een Dagkaart van Breng voor €10,- (ook alleen in de daluren geldig).


Ook alle overige producten zijn alleen geldig in het gebied van de desbetreffende vervoerder.

 

 

Het enige alternatief voor de reiziger is reizen op saldo of een product op de OV-chipkaart.

 

 

De folders die zullen circuleren om de vernieuwde regeling onder de aandacht van reizigers en chauffeurs te brengen:

 

 

 

 

Reacties