Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Dag van de Mantelzorg

Op vrijdag 10 november is het Dag van de Mantelzorg. Speciaal voor al die mensen, die langdurig zorg geven aan iemand die dit hard nodig heeft.

 

 

Bent ú een van deze mensen, die zoveel betekenen voor een ander? Geeft u langer dan drie maanden, minimaal acht uur per week onbetaalde zorg aan een naaste? En woont u in de gemeente Gennep? Dan nodigen we u van harte uit voor de Dag van de Mantelzorg.

 

 

Middagprogramma

 

 

Vanaf 12.00 uur staat er een lekkere lunch klaar. Om 13.30 uur starten we met de activiteiten. U kunt onder andere kiezen uit mozaïeken, muzikale bingo en natuurlijk ontspannen! Om 17.00 uur is het middagprogramma afgelopen.

 

 

Avondprogramma

 

 

Om half acht begint het avondprogramma met muziek van de band Get Around. Voor drankjes en tapashapjes wordt gezorgd. Het einde van de avond is rond 22.30 uur.

 

 

Waar is het?

 

 

Voor het middag- én het avondprogramma bent u welkom in ’t Hökske, Prinses Margrietstraat 22 in Gennep.

 

 

Aanmelden

 

 

In verband met de organisatie van de dag, is aanmelden een vereiste. Dat kan door contact op te nemen met Synthese, die deze dag namens de gemeente Gennep organiseert. Bel met 0478-517300 of mail naar c.hopman@synthese.nl.

 

 

Bron: Gemeenterubriek Gennep, VIA Gennep 25 oktober 2017.

 

 

Reacties