Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Maasziekenhuis Boxmeer
Maasziekenhuis Boxmeer

Nieuws

Expertteam Maasziekenhuis helpt kinderen met zindelijkheidsproblemen

 

Verstopping, een natte broek of een nat bed. Als je kind niet op tijd zindelijk is, kan dit erg vervelend zijn voor het kind, maar ook voor de ouders. Op school kan dit problemen geven. Ondanks alle inspanningen kan het een hardnekkig probleem zijn voor kinderen in de basisschoolleeftijd en soms zelfs op de middelbare school. Gelukkig is er iets aan te doen. Het Boxmeer Kinderincontinentie Team (Bo-KIT) van het Maasziekenhuis organiseert op woensdag 18 januari 2017 een voorlichtingsavond over zindelijkheidsproblemen. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur.

Boxmeer Kinderincontinentie Team
Het Bo-KIT bestaat uit kinderartsen, urotherapeuten, kinderbekkenfysiotherapeuten en kinderpsychologen. Elk teamlid behandelt het probleem vanuit een andere invalshoek. Zo komen zij samen tot een succesvolle aanpak van de zindelijkheidsproblemen. Tijdens de voorlichtingsavond maakt u kennis met het team en vertellen zij wat ze voor uw kind en u kunnen betekenen.

Locatie en aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats in het vergadercentrum op de begane grond van het Maasziekenhuis en is gratis toegankelijk. Aanmelden kan via de website www.maasziekenhuispantein.nl/voorlichtingsavonden.

Tijdens de bijeenkomst wordt er gebruik gemaakt van de app Kahoot!. Download de app alvast via de App Store of Google Play.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verwant