Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gemeente Gennep

Bestel mar! Gennepse eetgewoonten

Volgens een onderzoek van thuisbezorgd.nl zijn inwoners van Gennep dol op frituursnacks. Wat blijkt? Welke dag is de snackbar bijzonder populair in deze gemeente? Kijk snel op Gennep.News.

Volgens een onderzoek van thuisbezorgd.nl zijn inwoners van Gennep dol op frituursnacks. Wat blijkt? Vooral op zaterdag is de snackbar bijzonder populair!

 

Terwijl veel Nederlanders hun vette hap graag op zondag bestellen, geven Gennepenaren de voorkeur aan de zaterdag (bijna de helft) als dé dag om hun favoriete frituurgerechten thuis te laten bezorgen.

 

Friet

 

Wat het onderzoek ook duidelijk maakt: waar anderen het patat durven te noemen, zeggen wij in Gennep vol trots gewoon friet! Friet is hier de gebruikelijke term voor de heerlijke goudgele snack waar we zo van houden.

 

Bestellen

 

En wat maakt snacken in Gennep nou zo speciaal? Naast de voorliefde voor frituursnacks op zaterdag, biedt onze gemeente talloze mogelijkheden om jouw smaakpapillen te verwennen. Van gezellige traditionele cafetaria’s zoals Smulhoek de Hei en Plaza Gennep tot internationale opties zoals Kreta en Pizzeria Eufraat – het aanbod is gevarieerd en smaakvol!

 

Of je nu zin hebt in een smakelijke portie friet, een sappige hamburger, pizza of juist een knapperige loempia; in Gennep vind je het allemaal.

 

Uiteten is leuk maar ook thuisblijven heeft zijn charme; bestel jouw favoriete gerechten gemakkelijk bij een van de lokale restaurants zoals Cafetaria Elite, De Aanloop, Domino’s, Eethuis Gennep, Hong Kong, Kreta, Loong Foong, Pizzeria Eufraat, Plaza Gennep, Restaria ’t Spoor, Smulhoek De Hei, Snackcorner, Spare Rib Express, Spijshuis La Bella, Sushi Gennep en ’t Heijs Hepke, en laat het smullen beginnen!

 

Verwant

Sport

VIOS/SPES verliest in de laatste seconden de bekerfinale tegen Be Quick. Na een sterke eerste helft gaven ze een voorsprong weg. Zondag spelen ze...

Sport

Zondagochtend hardlopen in het prachtige Heijense Bos! Op 23 juni organiseert Gennep Atletiek de Gennepse Kuul- en Bosloop. Het evenement is verplaatst naar de...

Gemeente Gennep

Donderdag is het weer zover: stemmen voor het Europees Parlement. In veel gemeenten kun je op minder plekken stemmen dan voor de Tweede Kamerverkiezingen...

Gennep

Pieter Arts exposeert van 26 mei tot 30 juni schaalmodellen van regionale kerken in Museum Het Petershuis in Gennep. Op 4 juni houdt Antoine...