Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Feest, drie scholen, één feest - Woensdag 12 juni werd een spannende dag voor de eindexamenleerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer
Drie scholen, één feest - Woensdag 12 juni werd een spannende dag voor de eindexamenleerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer

Gemeente Gennep

Drie scholen, één feest

Feest, drie scholen in de regio Gennep vieren succesvolle examenuitslagen. Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer verwelkomen geslaagden feestelijk. Trots en vreugde overheersen. Diploma-uitreikingen volgen binnenkort.

Woensdag 12 juni werd een spannende dag voor de eindexamenleerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer. De leerlingen ontvingen hun examenuitslag na maanden van hard werken en inzet.

 

Blijdschap

 

De dag begon zenuwslopend. Iedereen wachtte op het verlossende telefoontje. Al snel veranderde de spanning in blijdschap toen het goede nieuws binnenkwam. Leerlingen, ouders en schoolmedewerkers straalden van trots.

 

 

Feest

 

Elke school verwelkomde de geslaagde leerlingen feestelijk. Bij Metameer liepen de leerlingen feestelijk over een rode loper onder een grote ballonnenboog. Het docententeam ontving hen enthousiast met de groene Metameerwimpel en een glas bubbels.

 

Erehaag

 

Op het Merletcollege stonden de docenten klaar met een erehaag. De leerlingen liepen onder luid applaus en persoonlijke felicitaties doorheen. Ze ontvingen een geslaagdenvlag, die nu trots aan de vlaggenmast hangt, samen met de traditionele schooltas.

 

Onthaal

 

Het Elzendaalcollege organiseerde eveneens een groots onthaal. De geslaagden ontvingen bij hun cijferlijst een Elzendaalvlag en een Elzendaalcollegehoodie. Ondanks het warme weer trokken ze deze trots aan. Overal op de locaties heerste dezelfde feeststemming: geslaagd!

 

 

Diploma-uitreiking

 

Binnenkort volgen de diploma-uitreikingen. Op alle scholen wordt dit groots gevierd. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Het belooft een mooie afsluiting van het schooljaar te worden.

 

Tweede kans

 

Voor enkele leerlingen is de spanning nog niet voorbij. Zij nemen binnenkort deel aan het tweede tijdvak voor hun (her)examens. De scholen wensen deze leerlingen veel succes in de komende weken.

 

Trots

 

Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer vieren samen feest, en het harde werk en de inzet van hun leerlingen. Deze mooie resultaten vormen een stevige basis voor een veelbelovende toekomst.

 

Puck’s plan

 

Verwant

Gennep

De diploma-uitreikingen van Elzendaalcollege-Metameer waren een groot succes. In Boxmeer, Gennep en Stevensbeek kregen de leerlingen hun diploma’s met veel trots en applaus. De...

Gennep

De examenuitslagen zijn binnen in het Land van Cuijk en Maasduinen. Overal wapperen de vlaggen en worden de geslaagden gevierd. De scholen zijn trots...

Gennep

Leerlingen van het Elzendaalcollege in Gennep hebben gezamenlijk Het mysterie van de Phantom of the sea geschreven, een spannende thriller die zich afspeelt op...

Gennep

Op een terras in Gennep ontmoette Gerri van GennepNews Puck, een geslaagde studente met grote dromen. Terwijl veel tieners influencer willen worden, kiest zij...