Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Frank van der Lende Radio Veronica festival voor jonge mantelzorghelden

Gemeente Gennep

Festival voor jonge mantelzorghelden

Het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein in samenwerking met de gemeente Land van Cuijk organiseert op 17 mei een festival voor jonge mantelzorghelden. Het festival is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die zorgen voor een familielid, vriend of bekende. Meer informatie op Gennep.News.

Het Mantelzorg- & Vrijwilligersplein in samenwerking met de gemeente Land van Cuijk organiseert op 17 mei een festival voor jonge mantelzorghelden. Het festival is bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die zorgen voor een familielid, vriend of bekende. Het wordt een feestelijke middag vol muziek, workshops en lekkere hapjes en drankjes.

 

Het festival vindt plaats bij het zomerse strandpaviljoen Évive aan het water in Katwijk, gemeente Land van Cuijk. Tijdens het festival zijn bekende gasten zoals radio-dj Frank van der Lende en YouTuber Teun Peters aanwezig om workshops te geven en hun tips and tricks te delen.

 

Je bent welkom vanaf 16.00 uur en om 16.30 uur start het programma. Zo zal YouTuber Teun Peters een vlog-workshop verzorgen waarin je alle fijne kneepjes van het vloggen leert. Radio-dj Frank van der Lende (foto) geeft tijdens het festival een dj-workshop en als kers op de taart kun je zelfs je eigen radio-uitzending op Omroep Land van Cuijk winnen! Tussendoor wordt gezorgd voor een drankje en lekker eten.

 

Jonge mantelzorgers hebben het niet altijd even makkelijk. Het zorgen voor een familielid of bekende kan soms veel tijd en energie kosten. Daarom is het belangrijk om ook te ontspannen en leuke dingen te doen. Het festival voor jonge mantelzorghelden is dan ook de perfecte gelegenheid om andere jongeren te ontmoeten die in dezelfde situatie zitten en bovenal te genieten van het feestelijke programma.

 

Het festival begint om 16.00 uur en duurt tot 19.30 uur. Je kunt je gratis aanmelden via www.mvplein.nl/mantelzorgfestival. Het aantal plekken is beperkt, dus wacht niet te lang. Je mag ook iemand meenemen om je te vergezellen.

 

Kortom, ben jij een jonge mantelzorger uit de gemeente Land van Cuijk? Kom dan op 17 mei naar het festival voor jonge mantelzorghelden en laat je verrassen door de gezellige sfeer, de leuke activiteiten en de bekende gasten Frank van der Lende en Teun Peters!

 

Verwant

Sport

Zondagochtend hardlopen in het prachtige Heijense Bos! Op 23 juni organiseert Gennep Atletiek de Gennepse Kuul- en Bosloop. Het evenement is verplaatst naar de...

Gennep

Het fietspad op de Maasbrug tussen Gennep en Oeffelt verkeert in slechte staat, een zorgwekkende situatie voor scholieren die dagelijks passeren. Goof Teunissen heeft...

Gennep

Het Maasheggenlandschap in Limburg en Brabant, oudste cultuurlandschap van Nederland, wordt gekenmerkt door heggen, weides en oude bomen. Gertjan Sengers en Marius Grutters delen...

Gemeente Gennep

De Mega Expo '24 in het Land van Cuijk en Noord-Limburg op 25 april trok een recordaantal exposanten, geleid door Erik Wille. Het evenement...