Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Airbnb gemeente Gennep Containerwoning

Gemeente Gennep

Gennep’s bijzondere Airbnb’s

Ben je toe aan een korte vakantie, maar wil je niet te ver reizen? Of krijg je bezoek en hebben zij nog geen geschikte slaapplek? Natuurlijk denk je in eerste instantie aan bekende hotels en vakantieparken, maar onze gemeente herbergt ook enkele bijzondere Airbnb’s die je een onvergetelijke ervaring bieden.

Ben je toe aan een korte vakantie, maar wil je niet te ver reizen? Of krijg je bezoek en hebben zij nog geen geschikte slaapplek? Natuurlijk denk je in eerste instantie aan bekende hotels en vakantieparken, maar onze gemeente herbergt ook enkele bijzondere Airbnb’s die je een onvergetelijke ervaring bieden.

 

We zetten vijf unieke voorbeelden voor je op een rijtje:

 

De Ger

 

De Ger

 

Ervaar het unieke gevoel van ontwaken midden in de natuur in De Ger. Dit verblijf bevindt zich te midden van een prachtig landgoed vol leven, waar je kunt genieten van het gezang van vogels, het geluid van scharrelende kippen en katten, het geblaat van schapen en het gelach van spelende kinderen. Het landschap omvat weelderig groene bossen, uitgestrekte velden en een moestuin. Voor een onvergetelijke natuurervaring kun je hier terecht. (Klik hier voor meer informatie)

 

Containerwoning

 

Containerwoningen

 

Een overnachting in een container, wellicht niet het eerste dat in je opkomt. Toch biedt Containernachtje je deze unieke accommodatie op een werkelijk schitterend plekje. De omgebouwde zeecontainers bevinden zich op camping Het Zwammetje, een gezellige minicamping in het prachtige Milsbeek. De omgeving is adembenemend, en dat geldt ook voor het uitzicht vanuit de accommodaties. Bekijk vooral de foto’s om een goede indruk te krijgen. (Klik hier voor meer informatie)

 

Boshuisje

 

Boshuisje

 

In dit prachtige en sfeervol gebouwde knusse huisje kun je optimaal genieten van de natuur, zelfs als je binnen bij de houtkachel zit. Het huisje is gebouwd met eikenhout van het land en leem van de nabijgelegen Maas, wat het een unieke en natuurlijke uitstraling geeft. Boven in het comfortabele tweepersoonsbed heb je een adembenemend uitzicht over het landschap. Wie weet spot je wel een ree! (Klik hier voor meer informatie)

 

Oude stadskern

 

Oude stadskern van Gennep

 

Geniet van de prachtige Maasduinen en het fantastische Gennep vanuit dit karakteristieke, rustgevende en centraal gelegen huisje in het historische centrum. Alles wat je nodig hebt, ligt binnen handbereik. Een ideale uitvalsbasis voor een heerlijk verblijf in onze gemeente. (Klik hier voor meer informatie)

 

Natuur- en ecolodge

 

Natuur- en ecolodge

 

Wil je echt één worden met de natuur? Dan is de Jungle-tent van Natuur- en ecolodge de perfecte keuze. Deze unieke tent staat vrij in een stuk ongerepte natuur, waar je kunt ontspannen en genieten van de prachtige omgeving. Bij aankomst word je verwelkomd met een drankje, ’s avonds staat er een heerlijk Thais diner voor je klaar bij je verblijf. ’s Ochtends wordt het ontbijt geserveerd bij je tent. De sanitaire voorziening ligt iets verderop, maar de wandeling erheen is een ervaring op zich. Wie weet kom je onderweg een zwarte specht, een ree, een vos of zelfs een wolf tegen! (Klik hier voor meer informatie)

 

Overnachten

 

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de bijzondere Airbnb’s die Gennep te bieden heeft. Voor meer mogelijkheden kun je terecht op Airbnb.nl en vergeet vooral niet een kijkje te nemen op VisitGennep.nl!

 

Verwant

Gennep

Leerlingen van het Elzendaalcollege in Gennep hebben gezamenlijk Het mysterie van de Phantom of the sea geschreven, een spannende thriller die zich afspeelt op...

Gennep

Toneelvereniging Matigheid en Genoegen uit Gennep brengt met Woef Side Story een nieuwe voorstelling vol emotie en sensatie, waarin een liefdesverhaal tussen twee viervoeters...

Gemeente Gennep

Een ambitieus project om de flessenhals in de Maas bij Gennep te verbreden, belooft de waterstand bij hoogwater aanzienlijk te verlagen. Met een investering...

Gennep

De Maas en Vilt Mars is een wandeltocht op 30 juni. Je kunt kiezen uit afstanden van 5 tot 50 km en starttijden variëren....