Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gennepse Vierdaagse T-shirt
Gennepse Vierdaagse T-shirt

Gemeente Gennep

Gennep kleurt oranje tijdens Vierdaagse

Op woensdagavond 3 juli onthulden wethouder Janine van Hulsteijn en ontwerpster Jessy Jansen het Gennepse Vierdaagse T-shirt van 2024. Het winnende ontwerp toont de skyline van Gennep en een ooievaar. De Nijmeegse Vierdaagse komt op 18 juli door Gennep.

Op woensdagavond 3 juli was het zover. Wethouder Janine van Hulsteijn en ontwerpster Jessy Jansen onthulden het Gennepse Vierdaagse T-shirt van 2024. Dit was een speciaal moment voor de stad. Voor het eerst werd aan de inwoners gevraagd om het ontwerp te maken.

 

Gennepse Vierdaagse T-shirt

 

Het winnende ontwerp voor het Gennepse Vierdaagse T-shirt kwam van Jessy Jansen. Haar creatie toont de skyline van Gennep op de voorkant en een ooievaar op de achterkant. Wethouder Janine van Hulsteijn was duidelijk enthousiast:

 

“Uit veel mooie inzendingen hebben we een winnaar gekozen. Dit T-shirt staat voor de creativiteit en betrokkenheid van onze inwoners.”

 

 

Enthousiasme

 

Bij de onthulling waren zo’n 35 wandelaars aanwezig. Zij kregen als eerste het nieuwe T-shirt in handen. Was jij er niet bij, maar loop je wel mee? Geen zorgen! Je kunt het T-shirt alsnog ophalen bij de receptie van het gemeentekantoor. Vergeet niet je inschrijfbewijs mee te nemen.

 

Voor degenen die niet meedoen maar wel het T-shirt willen hebben, is er goed nieuws. Het T-shirt is te koop bij Triple 7 in de Niersstraat voor 20 euro.

 

Activiteiten

 

Op donderdag 18 juli komt de Nijmeegse Vierdaagse door de gemeente Gennep. Dit jaar hebben 185 inwoners van de gemeente Gennep zich aangemeld voor de Vierdaagse. Het belooft een feestelijke dag te worden, met veel activiteiten in Milsbeek, Ottersum en het centrum van Gennep.

 

Meet & Greet

 

Nieuw dit jaar is de Meet & Greet op de Markt in Gennep. Hier kunnen wandelaars samen met familie en vrienden op de foto voor het oude stadhuis. Een mooi moment om vast te leggen. Wil je meer weten over de Vierdaagse? Neem dan een kijkje op gennep.nl/vierdaagse. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

 

Betrokkenheid

 

Het evenement laat zien hoe betrokken en creatief de inwoners van Gennep zijn. Van het ontwerpen van het T-shirt tot het organiseren van activiteiten, iedereen draagt zijn steentje bij. Dit maakt de Vierdaagse in Gennep een uniek en bijzonder evenement.

 

Feest

 

De Vierdaagse is niet alleen een sportief evenement, maar ook een groot feest. Overal waar je komt, is er iets te doen. Van muziek en optredens tot gezellige terrasjes, Gennep bruist tijdens de Vierdaagse.

 

Verwant

Gemeente Gennep

Blauwtong is teruggekeerd in de gemeente Gennep, met drie meldingen van besmettingen in Milsbeek, Ottersum en Heijen. Schapenboeren en dierenartsen maken zich grote zorgen...

Gennep

De doortocht van de Nijmeegse Vierdaagse was live te volgen op GennepNews, waar verslaggevers de sfeer en hoogtepunten direct brachten. Heb je het gemist?...

Gennep

Frank Pubben, de wandelende wethouder van Gennep, neemt deel aan de Nijmeegse Vierdaagse van 2024 en deelt zijn avonturen via GennepNews in Frank's Vierdaagse...

Nijmeegse Vierdaagse

In de aanloop naar de Nijmeegse Vierdaagse in Gennep zijn de voorbereidingen in volle gang. Op 18 juli trekken wandelaars door Milsbeek, Gennep en...