Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Energiecoaches

Gemeente Gennep

Gratis hulp van een energiecoach

Wil je graag je woning verduurzamen, energie besparen en je energiekosten verlagen? Goed nieuws! In de gemeente Gennep kun je gratis de hulp inroepen van een onafhankelijke energiecoach.

Wil je graag je woning verduurzamen, energie besparen en je energiekosten verlagen? Goed nieuws! In de gemeente Gennep kun je gratis de hulp inroepen van een onafhankelijke energiecoach.

 

Deze deskundige komt bij jou thuis om te kijken hoe je op een eenvoudige en betaalbare manier energie kunt besparen. Bovendien kunnen ze je adviseren over grotere maatregelen zoals isolatie, zonnepanelen, hoogrendementsglas, een warmtepomp of een zonneboiler, en je informeren over beschikbare subsidies. Het Energieloket Gennep heeft twintig energiecoaches die klaarstaan om jou te helpen.

 

Als je interesse hebt in het ontvangen van advies en ondersteuning van een energiecoach, kun je een coach uitnodigen via de website of door een e-mail te sturen naar info@energieloketgennep.nl. Je ontvangt dan een reactie met verdere instructies en het maken van een afspraak.

 

Energiecoaches

 

De energiecoaches in Gennep zijn speciaal getrainde inwoners van de gemeente. Ze hebben een opleiding gevolgd om jou te kunnen voorzien van deskundig advies op het gebied van energiebesparing en duurzame maatregelen. Deze coaches hebben kennis over verschillende aspecten van energie-efficiëntie en kunnen je helpen bij het vinden van de beste oplossingen voor jouw specifieke situatie.

 

Wanneer je een energiecoach uitnodigt, komt deze bij jou thuis om een grondige inspectie uit te voeren. Ze zullen kijken naar de huidige energie-efficiëntie van je woning en je voorzien van praktische tips en adviezen om energie te besparen.

 

Denk hierbij aan het gebruik van energiezuinige apparaten, verlichting en het aanpassen van je gedrag om efficiënter met energie om te gaan. Daarnaast kunnen ze je informeren over grotere energiebesparende maatregelen, zoals isolatie, zonnepanelen, hoogrendementsglas, een warmtepomp of een zonneboiler, en je laten weten welke subsidies er beschikbaar zijn om deze investeringen aantrekkelijker te maken.

 

Verwant

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Heijen

De gemeente Gennep biedt de Paardenwei in Heijen tijdelijk ter pacht aan voor begrazing van vee. Geïnteresseerden kunnen zich tot 2 juli 2024 aanmelden...

Gemeente Gennep

Op 1 januari 2024 had 30,6% van de woningen in Gennep energielabel A. Slechts 6,2% had energielabel F of G. Gemiddeld heeft een woning...

Gemeente Gennep

In de gemeente Gennep gaat het minder florissant met de zonnepanelenmarkt dan elders in Nederland, allemaal door gedoe met regelingen. Ondanks een recordhoeveelheid opgewekte...