Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

prangende kwesties Infoavond FNV: energie armoede en bestaanszekerheid
Café party centrum de Bond, Beversestraat 18, 5431 SH Cuijk

Gemeente Gennep

Infoavond FNV: prangende kwesties

Op 16 mei 2024 organiseert vakbond FNV een informatieve avond in Cuijk om jou bij te praten over de prangende kwesties van energie armoede en bestaanszekerheid. Dit is een uitnodiging die niet alleen geldt voor FNV-leden, maar ook voor hen die nog geen lid zijn.

Op 16 mei 2024 organiseert vakbond FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) een informatieve avond in Cuijk om jou bij te praten over de prangende kwesties van energie armoede en bestaanszekerheid.

 

Dit is een uitnodiging die niet alleen geldt voor FNV-leden, maar ook voor hen die nog geen lid zijn en geïnteresseerd zijn in deze cruciale onderwerpen.

 

Het initiatief wordt gedragen door FNV Land van Cuijk Plus in samenwerking met FNV Limburg Noord. Een avond vol inzichten en kennis om de uitdagingen van energie armoede en bestaanszekerheid beter te begrijpen en aan te pakken.

 

Prangende kwesties

 

Gastspreker van de avond is niemand minder dan Maaike Zorgman, die haar expertise zal delen over deze prangende kwesties. In begrijpelijke taal zal zij ingaan op de complexe problematiek en de veranderingen die momenteel plaatsvinden binnen ons systeem.

 

Datum: Donderdag 16 mei 2024
Tijd: 19.30 uur – 21.30 uur (inloop vanaf 19:00 uur)
Locatie: Café party centrum de Bond, Beversestraat 18, 5431 SH Cuijk

 

Heb je vragen die je graag beantwoord zou zien? Lever deze dan voorafgaand aan de bijeenkomst in bij een van de Kaderleden.

 

Verwant

Gennep

De digitale samenleving stelt hoge eisen aan ons, maar het Informatiepunt in de Bibliotheek biedt gratis hulp en advies bij digitale en overheidszaken. Ze...

Gemeente Gennep

Noord-Limburg introduceert nieuwe fietsroutes langs de Maas, waar fietsers kunnen genieten van historie, natuur en religie. Met 18 routes variërend van kort tot lang,...

Ven-Zelderheide

Voordat De Uitkomst voorgoed haar deuren sluit, nodigt het bestuur iedereen uit voor een afscheid op 25 mei van 15.00 tot 18.00 uur. Geniet...

Regio

Op 12 mei organiseert Stichting Un eindje Um onder leiding van Maurice Fransen de Meidoornbloesemtocht door de betoverende Maasheggen en omliggende gebieden van Oeffelt,...