Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Gemeente Gennep

JOP: Jong Ondernemend Platform

Het Jong Ondernemend Platform (JOP) faciliteert ontmoetingen voor jonge ondernemers, die zich vaak niet verbonden voelen met traditionele netwerkbijeenkomsten. Door jaarlijkse borrels wil JOP het ondernemerschap onder jongeren stimuleren en versterken.

Het Jong Ondernemend Platform (JOP) heeft als missie om jonge ondernemers te ontdekken en te verbinden, met als doel elkaar op een toegankelijke manier te versterken. JOP is ontstaan vanuit de ervaringen van jonge ondernemers die weinig affiniteit hadden met lokale netwerkbijeenkomsten.

 

Deze bijeenkomsten worden vaak geassocieerd met een imago van formele zakelijke bijeenkomsten, waar jonge ondernemers zich minder mee verbonden voelen buiten het zakelijke aspect.

 

JOP

 

Het platform erkent de aantrekkingskracht tussen jonge ondernemers en gelooft dat zij elkaar kunnen versterken door onderlinge gesprekken over ondernemerschapsgerelateerde uitdagingen. Deze gesprekken blijken vaak waardevoller dan die met vrienden of familie. JOP is daarom opgericht om deze ontmoetingen en gesprekken te faciliteren.

 

Het hoofddoel van JOP is om jonge ondernemers een aantrekkelijke mogelijkheid te bieden om laagdrempelig met elkaar te netwerken. Dit wordt gerealiseerd door het organiseren van jaarlijkse borrels, waarbij de focus ligt op het ontdekken en verbinden van jonge ondernemers in de regio. Door hen samen te brengen, wil JOP het jonge ondernemerschap stimuleren en bijdragen aan een gunstig ondernemersklimaat voor de toekomst.

 

Vrijdagmiddagborrel

 

Op 12 april 2024 wordt een evenement georganiseerd waar jonge ondernemers de kans krijgen om inspiratie op te doen. Ray Klaassens zal als speciale spreker optreden, bekend als hoofdinstructeur van het TV-programma Kamp van Koningsbrugge. Hij zal zijn unieke inzichten en ervaringen delen over leiderschap, veerkracht en het overwinnen van uitdagingen.

 

Daarnaast zal jonge onderneemster Marlin van Hal vertellen over haar samenwerking met Ray Klaassens. Het evenement wordt gesponsord door de Rabobank, een partner die de groei en ontwikkeling van jong ondernemerschap ondersteunt.

 

Ondernemers jonger dan 40 jaar en actief in Noord-Limburg of Land van Cuijk worden van harte uitgenodigd voor dit evenement. Het is speciaal voor hen georganiseerd, en het belooft een waardevolle bijeenkomst te worden. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

 

Verwant

Gennep

Het Jenaplanonderwijs viert haar 100-jarig bestaan met festiviteiten in het hele land. Metameer in Boxmeer viert trots haar zilveren jubileum met een Meet &...

Gennep

De tweede informatiebijeenkomst over De Houtkade in Gennep presenteert het aangescherpte plan, gebaseerd op feedback van de eerste bijeenkomst en online enquêtes. Op 16...

Culthis

Con Colore, ontstaan na een succesvol optreden in 2011, viert zijn 12½-jarig jubileum bij Parc Buitengewoon. Op 21 april, tijdens de open dag, betovert...

Regio

Bijna 150 Bridgers uit de regio kwamen bijeen bij MSD Boxmeer voor een Bridgedrive ten behoeve van Het Marikenhuis. De opbrengst van € 5000,-...