Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Actiefoto
Raadslid Joy Hillebrand PvdA gemeente Gennep

Gemeente Gennep

Hillebrand leidt RoodGroen Lokaal

Joy Hillebrand is benoemd als nieuwe fractievoorzitter van RoodGroen Lokaal in Gennep, waar ze de fakkel overneemt van Luc Brouwers. De politieke alliantie streeft naar progressieve waarden, duurzaamheid, en een eerlijke verdeling in de gemeente.

In de Gennepse politieke arena vindt een verschuiving plaats met de aanstelling van Joy Hillebrand als de nieuwe fractievoorzitter van RoodGroen Lokaal, de recent opgerichte lokale partij.

 

Met een achtergrond als lid van de PvdA en een inzet voor progressieve waarden, heeft Joy Hillebrand (foto) de leiding op zich genomen van RoodGroen Lokaal. Deze politieke alliantie is ontstaan uit de wens van leden en sympathisanten van de PvdA en GroenLinks om zich gezamenlijk in te zetten voor bestaanszekerheid, eerlijke verdeling en duurzaamheid in Gennep.

 

Hillebrand volgt Luc Brouwers op, die gedurende vele jaren het geluid van de PvdA vertegenwoordigde in de Gennepse gemeenteraad en nu als woordvoerder zal dienen voor RoodGroen Lokaal in de raad.

 

Luc Brouwers (foto) draagt de fakkel over aan Joy Hillebrand

 

De keuze voor Joy Hillebrand als nieuwe fractievoorzitter benadrukt de wens van RoodGroen Lokaal om een verenigd en daadkrachtig links-progressief geluid te laten horen in Gennep. Hillebrand staat bekend om zijn inzet voor duurzaamheid, milieubewustzijn en sociaal-democratische beginselen.

 

Jan Willem Wesseldijk, voorzitter van RoodGroen Lokaal, benadrukt het belang van deze overgang en roept alle progressieve Gennepenaren op om de nieuwe fractievoorzitter te ondersteunen in zijn leiderschapsrol. Hij stelt dat eenheid en samenwerking binnen de partij en met andere progressieve partijen de sleutel zijn tot het behalen van de doelstellingen van RoodGroen Lokaal.

 

De partij is vastberaden om zich in te zetten voor een betere toekomst voor alle inwoners van de gemeente, waarbij duurzaamheid, eerlijke verdeling en bestaanszekerheid centraal staan.

 

PvdA verder als Rood Groen Lokaal

 

Verwant

Gennep

Zes minderjarige jongens zijn in Gennep gearresteerd voor een vermeende straatroof, waarbij een minderjarige slachtoffer werd van geweld en van zijn fiets werd beroofd....

Gennep

Het Interreg-project Niers-fietspad is goedgekeurd door de Interregcommissie van euregio Rijn-Maas-Noord. Het vernieuwde fietspad beoogt een betere fietservaring en toegankelijkheid voor zowel lokale fietsers...

Gemeente Gennep

Autodelen is dé oplossing voor gedeeld autogebruik, kostenbesparing en milieuvoordeel. Ontvang gratis advies en start jouw deelauto-initiatief vandaag nog! De gemeente Gennep en Trendsportal...

Gennep

Leer levensreddende vaardigheden met de EHBO Cursus Acute Zorg in de gemeente Gennep. Met een breed scala aan onderwerpen en praktijkgerichte training, bereidt deze...