Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Jubileumfeest Huurdersvereniging Gennep (HVG)
Jubileumfeest Huurdersvereniging Gennep (HVG)

Gemeente Gennep

Jubileumfeest Huurdersvereniging

Op zaterdag 14 april viert de Huurdersvereniging Gennep haar 25-jarig bestaan met een jubileumfeest vol activiteiten voor alle huurders van Mooiland. Het evenement belooft een dag vol vermaak te worden met onder andere een springkussen, loterij en muziek verzorgd door deejay Jarno.

Op zaterdag 14 april wordt Gennep het decor voor een speciale gelegenheid: het zilveren jubileum van de Huurdersvereniging Gennep (HVG). Dit jubileum wordt gevierd met alle huurders van Mooiland, beloftevol met een dag vol festiviteiten voor jong en oud.

 

Al maanden zijn de voorbereidingen voor dit grootschalige evenement in volle gang. Het bestuur van HVG heeft alles op alles gezet om een onvergetelijke dag te organiseren. Voorzitter Marion Scholten zegt hierover:

 

“We streven ernaar dat iedereen, ongeacht leeftijd, zich de hele middag vermaakt.”

 

En dat lijkt zeker te gaan gebeuren!

 

Huurdersvereniging Gennep

 

HVG kent een rijke geschiedenis die teruggaat tot juli 1998, toen de informatieve oprichtingsvergadering plaatsvond. Sindsdien heeft de vereniging zich ingezet voor de belangen van huurders in Gennep. Marion Scholten blikt terug:

 

“Ons ontstaan volgde op de fusie van Steendal en Maasland. We hebben toen weten te onderhandelen voor een jaar zonder huurverhoging.” De inzet van toegewijde leden zoals Jan Meuesen en Ria Vullings was essentieel in die beginperiode.

 

Jubileumfeest

 

Op het jubileumfeest is er voor elk wat wils. Voor de jongsten zijn er verschillende activiteiten zoals een springkussen, schminken en kleurplaten. Ook kunnen ze onder begeleiding een vogelhuisje maken en worden ze vereeuwigd door een cartoonist.

 

Verder staat er een loterij op het programma met prachtige prijzen, waaronder een boodschappenpakket gesponsord door Albert Heijn Gennep. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door dj Jarno, en er wordt uiteraard gezorgd voor lekker eten en drinken.

 

Afgelopen weekend hebben alle huurders van Mooiland in Gennep een uitnodiging ontvangen voor het jubileumfeest. Om verzekerd te zijn van een plekje op dit feestelijke evenement, is het nodig om vóór 31 maart aan te melden via het bijgevoegde strookje of per mail. “We verwachten een grote opkomst, dus wacht niet te lang met aanmelden,” benadrukt Marion Scholten.

 

“Vol=vol! We kijken ernaar uit om dit jubileum samen te vieren.”

 

Huurdersverenigingen maken afspraken

 

Verwant

Gennep

Op 14 april 2024 ontving Marion Scholten - Van der Vlugt een koninklijke onderscheiding voor haar toewijding aan de Huurdersvereniging Gennep en haar werk...

Gennep

Na een pauze van drie jaar keert de braderie terug naar Gennep op 8 september, geleid door BIZ en EERI Markten. Lokale ondernemers kunnen...

Gemeente Gennep

Koningsdag in de Gemeente Gennep biedt een scala aan activiteiten voor jong en oud, van Koningsspelen bij SV Vitesse '08 tot rommelmarkten en kleurwedstrijden....

Gemeente Gennep

Staangeldtarieven voor woonwagenstandplaatsen in Gennep stijgen vanaf juli 2024, in lijn met landelijk beleid. Huurders betalen maandelijks €8,58 meer, oplopend tot €1.877,52 per jaar....