Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Kijk Niet Weg

Gemeente Gennep

Kijk Niet Weg in Gennep

Op dinsdag 5 september zal de tent van Kijk Niet Weg neerstrijken in Gennep. De activiteiten zullen ’s ochtends om 10.00 uur van start gaan bij het winkelcentrum en ’s middags om 13.00 uur verplaatst de organisatie zich naar de dorpskern van Heijen.

Op dinsdag 5 september zal de tent van Kijk Niet Weg neerstrijken in Gennep. De activiteiten zullen ’s ochtends om 10.00 uur van start gaan bij het winkelcentrum en ’s middags om 13.00 uur verplaatst de organisatie zich naar de dorpskern van Heijen.

 

Kijk Niet Weg is een gezamenlijk initiatief dat wordt ondersteund door verschillende gemeenten, waaronder Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Mook en Middelaar, Peel en Maas, Venlo en Venray, evenals de politie Limburg, de Provincie Limburg, RIEC (Regionaal Informatie en Expertise Centrum), het Openbaar Ministerie en Regio Noord-Limburg.

 

Deze samenwerking heeft tot doel problemen en kwesties in de regio aan te pakken en bewustwording te creëren over bepaalde onderwerpen die van invloed zijn op onze gemeenschappen.

 

Burgemeester Hans Teunissen: Kijk Niet Weg!

 

De aanwezigheid van Kijk Niet Weg in Gennep biedt een gelegenheid voor bewoners om in contact te komen met vertegenwoordigers van deze diverse organisaties. Dit kan helpen om lokale zorgen en problemen aan te kaarten en samen te werken aan mogelijke oplossingen.

 

Het is de missie van Kijk Niet Weg om een inclusieve en open dialoog te bevorderen over onderwerpen als veiligheid, preventie, en samenwerking tussen overheidsinstanties en de gemeenschap. Door gezamenlijk aan deze doelen te werken, hopen de deelnemende organisaties de levenskwaliteit en veiligheid van de inwoners in onze regio te verbeteren.

 

De tent van Kijk Niet Weg biedt informatiemateriaal, gelegenheid tot gesprek en interactieve activiteiten om bewustwording te vergroten. Of het nu gaat om het bespreken van veiligheidskwesties, het delen van informatie over lokale diensten of gewoon een vriendelijk gesprek, Kijk Niet Weg verwelkomt alle geïnteresseerde inwoners.

 

 

Verwant

Gennep

De Joodse begraafplaats in Gennep wordt gerestaureerd als onderdeel van het Erfgoed Telt-project, terwijl het een stukje lokale Joodse geschiedenis en cultureel erfgoed behoudt...

Column

Dwarsliggert onthult in zijn nieuwste column op Gennep.News hoe scherpe kritiek een krachtig instrument kan zijn om lezers uit te dagen en een drang...

Gennep

Bij Tourist Info Gennep is de boeiende mini-expositie 'Woodwonder' te bewonderen, waarin Maria Boomgaars uit Ven-Zelderheide haar kunstwerken van boomwortels tentoonstelt.

Regio

De LLTB heeft met succes samengewerkt met verschillende instanties, drones en satellietbeelden om illegale hennepteelt in Limburgse mais- en aspergevelden op te sporen, resulterend...