Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Koken met een praatje in Gennep

Gemeente Gennep

Koken met een praatje in Gennep

Koken is niet alleen een noodzakelijkheid, maar kan ook heel gezellig en ontspannend zijn. Samen koken met anderen en nieuwe recepten uitproberen, is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en tegelijkertijd je culinaire vaardigheden te verbeteren. Meer informatie op Gennep.News.

Koken is niet alleen een noodzakelijkheid, maar kan ook heel gezellig en ontspannend zijn. Samen koken met anderen en nieuwe recepten uitproberen, is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en tegelijkertijd je culinaire vaardigheden te verbeteren.

 

Als je in Gennep woont en op zoek bent naar een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en tegelijkertijd je kookkunsten te verbeteren, dan is de gratis workshop-serie Koken met een praatje zeker iets voor jou!

 

Workshops

 

De workshop-serie bestaat uit vijf bijeenkomsten die plaatsvinden op 25 mei, 1, 8, 15 en 22 juni. Tijdens deze bijeenkomsten leer je verschillende recepten en technieken, en krijg je handige tips om gezond en lekker te koken voor weinig geld. Ook bezoeken we samen een supermarkt om te leren hoe je slim kunt winkelen en geld kunt besparen op je boodschappen. De serie wordt afgesloten met een feestelijke bijeenkomst waarbij we samen genieten van al het lekkers dat we hebben bereid.

 

Deze activiteit wordt georganiseerd door het Taalhuis van de Bibliotheek. Het Taalhuis is er voor mensen die moeite hebben met lezen, schrijven of spreken van de Nederlandse taal. Maar ook voor mensen die gewoon graag hun kennis willen vergroten en nieuwe mensen willen ontmoeten.

 

Dus ben je op zoek naar een gezellige en leerzame activiteit in Gennep? Doe dan mee met de gratis workshop-serie Koken met een praatje en ontdek hoe je lekker en gezond kunt koken voor weinig geld! Je hoeft geen ervaring te hebben met koken, iedereen is welkom. Meld je snel aan, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

 

Verwant

Gennep

Op zondag 4 juni vindt in Dialoogmuseum De Crypte in Gennep de Living Library plaats, georganiseerd door BiblioPlus. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers vanaf...

Gennep

Ben jij op zoek naar een bijzondere en leerzame ervaring? Dan moet je zeker op zondag 4 juni naar de Living Library gaan! Tijdens...

Gennep

Op donderdag 25 mei deelt Albrecht Bouwman zijn verhaal over Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) in de bibliotheek van Gennep. Bouwman heeft zelf ervaren wat...

Gennep

Op 4 april 2023 heeft wethouder Frank Pubben de 'plantenbieb' geopend bij de bibliotheek in Gennep. De plantenbieb is een initiatief van Operatie Steenbreek...