Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Koninklijke Landmacht
militairen oefenen

Gemeente Gennep

Landmacht traint in Gennep

In de periode van 15 tot en met 19 januari 2024 voert de Koninklijke Landmacht een belangrijke oefening uit in onze gemeente. Deze training is bedoeld om onze militairen op scherp te houden en hen voor te bereiden op diverse verkennings- en bewakingstaken.

In de periode van 15 tot en met 19 januari 2024 voert de Koninklijke Landmacht een belangrijke oefening uit in de gemeente Gennep. Deze training is bedoeld om onze militairen op scherp te houden en hen voor te bereiden op diverse verkennings- en bewakingstaken.

 

De oefening zal met name ’s nachts plaatsvinden, maar wees gerust, het doorgaand verkeer zal hierdoor niet gehinderd worden. De Koninklijke Landmacht heeft ervoor gezorgd dat alles zo soepel mogelijk verloopt, zonder dat het dagelijkse leven in de gemeente Gennep wordt verstoord.

 

Natuurlijk kan het gebeuren dat je als inwoner vragen hebt of iets wilt melden naar aanleiding van deze oefening. Mocht je klachten willen doorgeven, dan kan dat via Communicatie.13LTBRIG@mindef.nl.

 

In het geval van schade veroorzaakt door de oefening, kun je dat melden aan de Sectie Claims van het Ministerie van Defensie. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 088-9561951 of via JDVclaims@mindef.nl.

 

De Koninklijke Landmacht waardeert je begrip en medewerking tijdens deze oefening.

 

“Samen zorgen we ervoor dat onze militairen optimaal voorbereid zijn om ons land te beschermen.”

 

Verwant

Column

Pulp, de nieuwe column van Dwarsliggert op Gennep.News bekritiseert Van Munster Recyclers voor slechte papierinzameling in Gennep, met onopgehaald oud papier dat de straten...

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Het Nederlands elftal doet dit jaar weer mee aan het EK. Het is voor het eerst sinds 2014. Oranjekoorts in Gennep blijft vooralsnog uit,...

Gemeente Gennep

Defensie bespreekt uitbreidingsplannen voor vliegbasis Volkel en De Peel in het Nationaal Programma Ruimte voor Defensie. Gemeente Gennep uit zorgen over leefomgeving. Meer informatie...