Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

militairen oefenen

Gemeente Gennep

Militaire oefening in gemeente Gennep

Op 21 en 22 april organiseert de Koninklijke Landmacht een militaire oefening in de gemeente Gennep. De oefening is onderdeel van onze training en zal zich richten op het bewaken van bruggen en sluizen in Panheel en Heel. Meer informatie op Gennep.News.

Op 21 en 22 april organiseert de Koninklijke Landmacht een militaire oefening in de gemeente Gennep. De oefening is onderdeel van onze training en zal zich richten op het bewaken van bruggen en sluizen in Panheel en Heel.

 

Mocht je tijdens de oefening klachten hebben, dan kun je deze doorgeven via Communicatie.13LTBRIG@mindef.nl. Als er onverhoopt schade ontstaat als gevolg van de oefening, dan kun je dit melden bij de Sectie Claims van het Ministerie van Defensie. Vermeld daarbij de militaire eenheid, het kenteken van het voertuig, de datum en tijd van de gebeurtenis, de plaats en het type schade.

 

De Sectie Claims is te bereiken via post op Postbus 90004, 3509 AA Utrecht, telefonisch op 088-9561951 en via JDVclaims@mindef.nl.

 

Verwant

Gennep

De Gennepse harmonie Unitas et Fidelitas viert in het weekend van 8, 9 en 10 juni het 200-jarig bestaan met een groot muzikaal feestprogramma....