Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Oranjekoorts in Gennep
Oranjekoorts in Gennep

Gemeente Gennep

Oranjekoorts in Gennep?

Het Nederlands elftal doet dit jaar weer mee aan het EK. Het is voor het eerst sinds 2014. Oranjekoorts in Gennep blijft vooralsnog uit, maar de hoop op versierde straten blijft. Foto’s van versieringen zijn welkom via redactie@Gennep.News.

Het Nederlands elftal doet dit jaar weer mee aan het EK. Het is voor het eerst sinds 2014. Je zou verwachten dat de straten weer vol hangen met oranje versierselen. Maar dat is nog niet het geval in de gemeente Gennep.

 

Oranjekoorts

 

Hier en daar hebben bewoners vlaggetjes opgehangen. Maar de gebruikelijke oranje zee blijft uit. De straten zijn nog niet koortsig. Heeft het te maken met de prestaties van het Nederlands elftal de afgelopen jaren? Misschien. Maar het is nog vroeg.

 

Het Nederlands elftal heeft jaren gewacht om weer mee te doen aan het EK. Dit zorgt normaal voor veel enthousiasme. Maar dat lijkt nu nog niet te komen. Toch is er hoop. Foto’s van versieringen zijn welkom via redactie@Gennep.News.

 

Oranjebuurt

 

Hang vlaggetjes op. Maak er iets moois van. Laat zien dat we achter oranje staan! Welke buurt krijgt het stempel Oranjebuurt van 2024? Deze titel is natuurlijk maar tijdelijk. Want de echte Oranjebuurt blijft natuurlijk de buurt van de Prinsessenstraten in Gennep.

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Gemeente Gennep

Op 20 juni beslist de Bezirksregierung Düsseldorf over het bijwerken van het Regionalplan, met plannen voor windmolens in het Reichswald. Gennep maakt bezwaar vanwege...

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...