Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Regiodag Noord-Limburg in Gennep
Regiodag Noord-Limburg in Gennep

Gemeente Gennep

Regiodag Noord-Limburg in Gennep

Gennep organiseerde de Regiodag Noord-Limburg met trots en enthousiasme. De dag stond in het teken van samenwerking en regionale trots.

Donderdag 30 mei stond Gennep in het teken van de Regiodag Noord-Limburg. Voor het eerst organiseerde een gemeente zelf, in samenwerking met het regiobureau, deze speciale dag. Burgemeester Hans Teunissen ontving de colleges van Noord-Limburg met open armen.

 

De gemeenten nemen vanaf nu beurtelings de organisatie van de Regiodag op zich.

 

Bezoek

 

In de middag kregen de deelnemers de kans om enkele bijzondere initiatieven en ondernemers in Gennep te bezoeken. Zo stonden Het Genneper Huys, Wijkcentrum Van Ons, Arvato en Het Heijderbos op het programma. Deze plekken tonen de diversiteit en kracht van Gennep.

 

Trots

 

Burgemeester Hans Teunissen benadrukte de trots die hij voelt voor zijn stad.

 

“Geliefd Gennep heeft zoveel moois te bieden, ook voor de regio. Hier wil ik mijn collega bestuurders graag kennis mee laten maken omdat wij er trots op zijn!”

 

Deze woorden onderstrepen het belang van lokale samenwerking en de uitwisseling van ideeën.

 

Initiatieven

 

Het Genneper Huys bood een kijkje in de rijke geschiedenis van de regio. Bij Wijkcentrum Van Ons werd de nadruk gelegd op gemeenschapszin en samenkomen. Arvato, een modern bedrijf, liet zien hoe innovatie in Gennep bloeit. En in Het Heijderbos kregen de gasten een indruk van toerisme en recreatie in de regio.

 

Regiodag Noord-Limburg

 

De Regiodag Noord-Limburg in Gennep markeert het begin van een nieuwe traditie waarin gemeenten elkaar inspireren en samenwerken. De bezoekers gingen naar huis met nieuwe inzichten en waardering voor wat Noord-Limburg te bieden heeft. Deze dag versterkt de banden tussen de verschillende gemeentes en stimuleert regionale ontwikkeling.

 

 

Verwant

Column

Pulp, de nieuwe column van Dwarsliggert op Gennep.News bekritiseert Van Munster Recyclers voor slechte papierinzameling in Gennep, met onopgehaald oud papier dat de straten...

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Gemeente Gennep

Op 20 juni beslist de Bezirksregierung Düsseldorf over het bijwerken van het Regionalplan, met plannen voor windmolens in het Reichswald. Gennep maakt bezwaar vanwege...