Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

RoodGroen Lokaal
RoodGroen Lokaal

Gemeente Gennep

RoodGroen Lokaal: een jaar later

RoodGroen Lokaal in Gennep bestaat één jaar. De partij zet zich in voor sociale rechtvaardigheid en duurzaamheid. Ze hebben een nieuwe website gelanceerd en nodigen iedereen uit om mee te denken. Meer informatie is te vinden op Gennep.News.

Het is feest bij RoodGroen Lokaal! De progressieve sociaaldemocratische partij in de gemeente Gennep bestaat deze zomer één jaar. Een jaar geleden besloot de fractie om verder te gaan als een lokale partij, los van de Partij van de Arbeid (PvdA).

 

Dit besluit werd genomen omdat de standpunten van de PvdA, vooral die van de Provinciale Statenfractie, niet meer aansloten bij de visie van RoodGroen Lokaal.

 

RoodGroen Lokaal

 

RoodGroen Lokaal heeft één duidelijk doel: een sociale partij zijn voor de mensen die het het meest nodig hebben. De partij maakt een sterke koppeling met groen en duurzaamheid. Zo wil de partij iedereen meenemen in een veranderende samenleving. Duurzaamheid en sociale rechtvaardigheid staan voorop.

 

Activiteiten

 

In het afgelopen jaar heeft de partij niet stilgezeten. Je hebt er vast over gelezen in de krant of op Facebook. Trots melden ze dat ze een nieuwe website hebben. Op de website kun je lezen wie ze zijn, waar ze voor staan, en welke initiatieven ze het afgelopen jaar hebben genomen. Daarnaast delen ze er hun ideeën voor de toekomst.

 

Contact

 

RoodGroen Lokaal nodigt iedereen uit om mee te denken. Sta je achter hun visie en wil je hen steunen met ideeën en energie? Of wil je ergens de aandacht op vestigen? Neem dan contact op met de fractievoorzitter Joy Hillebrand. Je kunt bellen (0615183147) of mailen om een afspraak te maken.

 

PvdA verder als RoodGroen Lokaal

 

Verwant

Gemeente Gennep

Het Maasheggen-project in Noord-Limburg vordert goed. Er is een nieuwe projectleider, vergunningen worden aangevraagd en er zijn al kilometers heggen aangelegd. Ondanks enkele vertragingen...

Gemeente Gennep

De gemeente Gennep onderzoekt mogelijkheden voor een Islamitische begraafplaats met eeuwigdurende grafrust, maar stelt momenteel geen actieve stappen in die richting. Andere gemeenten hebben...

Gemeente Gennep

Dit artikel op Gennep.News belicht de impact van gemeentelijke riooloverstorten op de waterkwaliteit in Gennep, in het licht van Europese richtlijnen. Het benoemt tevens...

Gennep

In zorgcentrum Norbertushof in Gennep heerst fietskoorts. Bewoners doen fanatiek mee aan de Tour de Norbertushof, fietsen dagelijks en werken aan hun conditie. De...