Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Op 21 mei 2024 ging de campagne IkSwitch.nu van start in Gennep, met wethouder Frank Pubben en Leontien van Moorsel die het startschot gaven
Op 21 mei 2024 ging de campagne IkSwitch.nu van start in Gennep, met wethouder Frank Pubben en Leontien van Moorsel die het startschot gaven

Gemeente Gennep

Startschot IkSwitch.nu

Op 21 mei 2024 ging de campagne IkSwitch.nu van start in Gennep, met wethouder Frank Pubben en Leontien van Moorsel die het startschot gaven. Het doel van deze campagne is simpel: mensen aanmoedigen om vaker de fiets te pakken in plaats van de auto.

Op 21 mei 2024 ging de campagne IkSwitch.nu van start in Gennep, met wethouder Frank Pubben en Leontien van Moorsel die het startschot gaven.

 

Het doel van deze campagne is simpel: mensen aanmoedigen om vaker de fiets te pakken in plaats van de auto.

 

Waarom zou je switchen? Nou, steeds meer mensen denken erover na en dat is begrijpelijk. Fietsen is gezond, goedkoop en goed voor je humeur. Wist je bijvoorbeeld dat fietsers de gelukkigste reizigers zijn?

 

IkSwitch.nu

 

Maar we begrijpen ook dat het lastig kan zijn om de overstap te maken van auto naar fiets. Daar komt IkSwitch.nu om de hoek kijken. Ze geven je een zetje in de juiste richting. Laat bijvoorbeeld je e-mail achter en ze helpen je met een plan om voortaan met de fiets te gaan.

 

Het initiatief, gesteund door de provincies Noord-Brabant en Limburg binnen het SmartwayZ.NL programma, beoogt de samenwerking en ontwikkeling van slimme mobiliteitsoplossingen in Zuid-Nederland te bevorderen.

 

 

De campagne benadrukt de voordelen van fietsen, zoals de gezondheidsvoordelen, de kostenefficiëntie en de positieve impact op het mentale welzijn. Door middel van verschillende initiatieven tracht IkSwitch.nu mensen te ondersteunen bij de overstap van auto naar fiets.

 

Dus waar wacht je nog op? Maak de switch en ga voortaan fietsend naar je werk!

 

Leontien van Moorsel

Als voormalig professioneel wielrenster is Leontien van Moorsel een bekende persoonlijkheid in de Nederlandse fietswereld. Haar aanwezigheid benadrukt het belang van de campagne en haar betrokkenheid bij het promoten van fietsen als een gezonde en duurzame vorm van mobiliteit.

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Gemeente Gennep

Op 20 juni beslist de Bezirksregierung Düsseldorf over het bijwerken van het Regionalplan, met plannen voor windmolens in het Reichswald. Gennep maakt bezwaar vanwege...

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...