Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Vera's Boutique Gennep

Gemeente Gennep

Stem op jouw favoriete Gennepse modewinkel!

Vanaf nu tot en met 19 mei kun je stemmen op lokale modewinkels in Gennep voor de Modewinkel van het Jaar Verkiezing. Het is volgens de organisatie belangrijk om lokale modewinkels te steunen, zodat ze kunnen blijven bestaan naast de grote ketens. Meer informatie op Gennep.News.

Vanaf nu tot en met 19 mei kun je stemmen op lokale modewinkels in Gennep voor de Modewinkel van het Jaar Verkiezing. Het is volgens de organisatie belangrijk om lokale modewinkels te steunen, zodat ze kunnen blijven bestaan naast de grote ketens. De winnaars krijgen verschillende titels en awards en worden op 13 juni gehuldigd.

 

Op dit moment staat Vera’s Boutique op nummer één in de gemeente Gennep, gevolgd door Pleasure. Maar er zijn nog veel meer modewinkels in Gennep die je kunt nomineren, zoals Chic de Friemel, Coenen Schoenmode, Flirt, Het Hof, Joop den Boer, Stoer & Style en Zi-Zo Damesmode.

 

Modewinkel van het Jaar Verkiezing

 

De Modewinkel van het Jaar Verkiezing wordt georganiseerd door VrouwenMode, KinderMode, MannenMode, Tred, Trend Boutique, De Zaak, UnitedConsumers en de dj’s van Radio 538.

 

Je kunt gratis stemmen op de website, dus breng je stem uit en help lokale modewinkels te schitteren tijdens de Modewinkel van het Jaar Verkiezing!

 

Verwant

Gennep

Een kleurrijke verrassing voor de inwoners van Gennep! In de nacht van Eerste op Tweede Paasdag is het nest van de ooievaars op sensationele...

Gennep

Cindy Valks opende haar eigen damesschoenenzaak Pour Femmes in Gennep, met een assortiment van gerenommeerde merken. De opening werd gevierd met veel enthousiasme en...

Regio

Extravaganza op Elzendaalcollege Boxmeer biedt op 29 februari en 1 maart een avond vol wereldse optredens, geïnspireerd door steden over de hele wereld. Leerlingen...

Gemeente Gennep

Ontdek de nieuwe toeristenbelastingregels in Gennep vanaf 2024, met tariefwijzigingen en aangepaste berekeningen voor accommodaties. Voor details en vragen, bezoek Gennep.News.