Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Wensbus Gennep
Wensbus Gennep

Gemeente Gennep

Wensbus Gennep 10 jaar

De Wensbus Gennep viert 10 jaar vervoer op maat met uitbreiding naar Middelaar en Plasmolen. Met twee nieuwe elektrische bussen bieden ze snel en groen transport binnen en buiten de gemeente. Tarieven vanaf €1,50 zorgen voor betaalbaarheid, terwijl 24 toegewijde chauffeurs zorgen voor een vlekkeloze service.

Al tien jaar lang rijdt de Wensbus Gennep als een baken van vervoer op maat door de regio, en daar mogen we trots op zijn! Met hun nieuwste toevoegingen en uitgebreide service maken ze meer dan ooit tevoren het verschil voor jong en oud.

 

Sinds begin dit jaar is het bereik van de Wensbus nog verder uitgebreid. Hierdoor kunnen ook inwoners van Middelaar en Plasmolen genieten van deze service.

 

Het wordt steeds gemakkelijker om je binnen de regio te verplaatsen, dankzij de twee elektrische bussen die onlangs zijn toegevoegd aan hun vloot.

 

“Een groenere toekomst én sneller vervoer, wat wil je nog meer?”

 

Kwalitatief hoogstaand vervoer

 

Van deur tot deur en met een glimlach: zo gaat de Wensbus te werk. Hun toewijding aan het leveren van kwalitatief hoogstaand vervoer blijkt uit elke rit.

 

Of je nu naar het Maasziekenhuis in Beugen moet of een bezoekje brengt aan zorgcentrum Madeleine in Boxmeer, de Wensbus staat voor je paraat.

 

Het aanvragen van een rit is een fluitje van een cent. Gewoon even bellen naar 06 – 14 70 64 05 en voilà, je rit is geregeld! En maak je geen zorgen over de kosten, want met tarieven vanaf €1,50 per rit binnen de gemeente, blijft het betaalbaar voor iedereen.

 

De geschiedenis van de Wensbus gaat terug tot 2014. Toen nam de provincie Limburg het initiatief nam voor een pilot. Het begon als een idee om de bereikbaarheid en leefbaarheid van kleine kernen te verbeteren. Dat groeide uit tot een essentieel onderdeel van het lokale vervoersnetwerk.

 

Met een team van 24 toegewijde chauffeurs staat de Wensbus nog altijd klaar voor de gemeenschap. Dus, of je nu een ritje naar de supermarkt nodig hebt of een bezoekje wilt brengen aan een vriend aan de andere kant van de gemeente, denk aan de Wensbus Gennep.

 

Wensbus Gennep: “We blijven doorgaan!”

 

Verwant

Gennep

Het Jenaplanonderwijs viert haar 100-jarig bestaan met festiviteiten in het hele land. Metameer in Boxmeer viert trots haar zilveren jubileum met een Meet &...

Gennep

Genneps Vocaal Ensemble bereidt zich voor op een groot(s) concert op 12 mei, na maanden van repetities. Sopraan Fenna Ograjensek en bariton Sef Thissen...

Gennep

Inwoners van Gennep en de ZwembadCoalitie blijven strijden voor behoud van zwembad Pica Mare. Maandelijkse acties gepland na stilte gemeentehuis. Sluiting zou verregaande gevolgen...

Gennep

De tweede informatiebijeenkomst over De Houtkade in Gennep presenteert het aangescherpte plan, gebaseerd op feedback van de eerste bijeenkomst en online enquêtes. Op 16...