Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

De witgoedregeling is verlengd tot en met 31 mei 2024
De witgoedregeling is verlengd tot en met 31 mei 2024

Gemeente Gennep

Witgoedregeling verlengd

Ontvang gratis witgoedvervanging als huishouden met laag inkomen. Bespaar energie en geld met nieuwe, duurzame apparaten. Aanvragen doe je eenvoudig via www.gennep.nl/witgoed. Meer informatie op Gennep.News.

Goed nieuws voor iedereen met een laag inkomen! De witgoedregeling wordt verlengd, wat betekent dat je gratis duurzame witgoed-apparaten zoals koelkasten en wasmachines kunt krijgen.

 

Dit initiatief, mogelijk gemaakt door een steun van het Rijk aan gemeenten, helpt mensen met een laag inkomen om hun energieverbruik te verminderen en tegelijkertijd geld te besparen. Ben je benieuwd hoe je hiervan kunt profiteren? Lees snel verder!

 

Waarom is dit belangrijk?

 

Oude witgoed-apparaten slurpen energie, en de kosten ervan kunnen voor sommigen een last zijn. Maar met de gratis witgoedvervanging is daar een oplossing voor. Dit programma is beschikbaar voor zowel huurders als woningeigenaren, en het helpt niet alleen om je energierekening te verlagen, maar draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl.

 

Witgoedregeling

 

Hoe werkt het?

 

Het aanvragen van een nieuw witgoed-apparaat is eenvoudig. Ga naar gennep.nl/witgoed voor alle informatie, inclusief een handige uitlegvideo en de voorwaarden. Nadat je aanvraag is goedgekeurd, zal een energiecoach bij je thuis langskomen. Deze deskundige beoordeelt welke van je oude apparaten het beste vervangen kunnen worden om de grootste energiebesparing te realiseren. Op basis van hun advies kies je samen het apparaat dat het meest geschikt is voor vervanging.

 

Zodra de gemeente je aanvraag heeft goedgekeurd, kun je het gekozen apparaat bestellen bij Expert Gennep of Kusters Milsbeek. Samen met de leverancier vul je het aanvraagformulier in voor je nieuwe apparaat.

 

Meer informatie en vragen

 

Wil je meer weten over deze regeling of andere ondersteunende programma’s? Ga naar gennep.nl/laaginkomen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de gemeente via 0485-49 41 41 of gemeente@gennep.nl.

 

Dus waar wacht je nog op? Maak gebruik van deze geweldige kans om je huis te voorzien van energiezuinige witgoed-apparaten, bespaar geld en draag bij aan een groenere toekomst!

 

Verwant

Gennep

Maandagavond hebben de kinderen van Gennep massaal hun stem laten horen. Met 150 kleurrijke tekeningen en knutselwerken lieten ze de politieke partijen weten: ons...

Gemeente Gennep

Deze week zijn meer dan 8000 gratis HPV-prikken gezet in Noord-Limburg voor jongeren geboren tussen 1996 en 2003. Tot 31 mei kunnen jongeren kosteloos...

Gemeente Gennep

Gennep kampt met financiële uitdagingen door verminderde steun van de regering. Wethouder Janine van Hulsteijn legt uit dat er jaarlijks tussen de 2,5 en...

Gennep

Bibliotheek Gennep biedt veilige wifi via Publicroam voor online verbinding zonder zorgen. Gratis account aanmaken via app of website. Werkplekken, studieplekken en printservice beschikbaar...