Agenda
Volg ons
Shared Space
 

4Events krijgt bezoek van het college

Vorige week bracht het college een bezoek aan 4Events in Gennep, de organisatie van diverse evenementen, arrangementen en activiteiten voor alle leeftijden. Het college werd ontvangen in Pica Mare met wat lekkers van Bakkerij Arts.

 

 

Twan Maassen, manager van 4Events, geeft aan zoveel mogelijk samen met lokale ondernemers te werken.

 

 

Lokaal en sociaal ondernemen vinden we erg belangrijk. Zo hebben we een aangepast programma voor de dagbesteding van Dichterbij, zijn we een officieel leerbedrijf voor stagiairs en beheren we gemeenschapshuizen, zoals Buurthuis Van Ons en De Uitkomst.

 

 

4Events

 

 

4Events beheert ook de markt op dinsdag en zaterdag en het VVV-kantoor – en daarmee ook het Sinterklaashuis. En sinds kort verhuren ze in Pica Mare een ruimte aan de buitenschoolse opvang UniK, voor kinderen die extra ondersteuning nodig hebben.

 

 

Na een rondleiding door de voormalige gymzaal en cultureel centrum vertelde Twan Maassen in een presentatie over het begin van 4Events.

 

 

Ongeveer acht jaar geleden namen we een sprong in het diepe. Een aantal van ons team zegde hun baan op om zich vol op hun hobby te storten: theater en alles daaromheen. In een impuls kochten we op Marktplaats een gigantische tribune. De eerste opdrachten bestonden zoal uit een theaterdiner, een kerstmarkt en de Genneperhuisspelen. En toen bleven de activiteiten elkaar opvolgen.

 

 

Bron: Gemeenterubriek Gennep, VIA Gennep 18 juli 2018

 

 

Reacties