Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Achter de coulissen van het boek

Op zondag 17 februari geeft auteur Roos Verlinden in de bibliotheek van Gennep een lezing over haar eigen werk en wat het betekent een schrijfster te zijn. Oftewel: over hoe het verhaal in het hoofd van een schrijver een ding wordt dat je in je handen kunt houden. De bieb is deze dag open van 13.00 tot 16.00 uur, de lezing begint om 13.30 uur. Kom je ook?

 

 

Met deze inspirerende middag sluiten we een bijzondere pilot af, waarbij de bibliotheek van Gennep januari en februari iedere zondag haar deuren opende èn een leuk programma verzorgde. Als alles meezit, volgen er in de toekomst snel meer zondagen!

 

 

BiblioPlus vindt het namelijk belangrijk om de bieb te ontplooien als een plek om boeken te lezen en te lezen, maar ook om elkaar te ontmoeten, met elkaar in gesprek te gaan en van elkaar te leren.

 

 

We zien het bovendien als onze plicht dat iedereen van onze faciliteiten gebruik kan maken; daar horen ruime openingstijden bij.

 

 

Iedere zondag zetten we een andere doelgroep in het zonnetje. Op deze laatste middag staat de lezende vrouw centraal. Die, in de woorden van Roos Verlinden, op zoek is naar boeken die optimistisch zijn.

 

 

Die gaan over vrouwen. En over genieten, daadkracht, heft in handen, romances en nieuwe relaties. Kortom, over Hollandse nuchterheid en romantiek. Dáárom schrijf ik deze boeken. Ze geven mij een opkikker. Dat doen ze jou vast en zeker ook!

 

 

Roos schrijft ontspannende, gezellige, optimistische en tikje romantische boeken voor vrouwen – er zijn er intussen 23. Maar die boeken zijn ook doodgewoon producten. Spullen die gemaakt worden. Die over de toonbank moeten gaan. Waar diverse vakmensen en zakelijke overwegingen aan te pas komen.

 

 

Méér, en boeiender, dan je zou denken.

 

 

Aanmelden voor deze lezing kan via de website van BiblioPlus. Deelname kost €2,50 per persoon. Uiteraard met inbegrip van koffie en thee en wat lekkers.

 

 

Dus, zet 17 februari snel in je agenda!

 

 

Kijk voor meer informatie over Roos ook op haar websites: roosverlinden.nl en vogelvrouw.nl.

 

 

Reacties

Deel Bericht