Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Adventskransen knutselen

Zaterdag 1 december vanaf 16.00 uur ben je samen met je kinderen of kleinkinderen van harte welkom bij Buurthuis VanOns in Gennep-Zuid voor het maken van adventskransen.

 

 

De parochie zorgt voor de kransen. Kaarsjes mogen zelf worden meegebracht, versierspullen ook, maar er is ook van alles aanwezig.

 

 

Zegt Dory Murray namens de Gennepse parochies.

 

 

Gezinsviering

 

 

Na het maken van de kransen wordt er gezamenlijk een broodje gegeten en iets gedronken. Aansluitend is er om 17.45 uur een gezinsviering met kinderkoor De Muzieknootjes. Deze gezinsviering wordt gehouden in de St. Norbertuskerk en staat natuurlijk in het teken van Advent.

 

 

Het kinderkoor zal vrolijke Adventsliedjes zingen, maar wie dat wil, kan ook iets lezen of helpen bij iets tijdens de viering.

 

 

Iedereen is van harte welkom. Wel graag het verzoek om u en uw (klein-)kind even aan te melden bij pastoor Kessels. Aanmelden kan telefonisch via: 0485-511888. Mailen is gemakkelijker, dat kan via info@parochie-martinus-gennep.nl. Dan kun je tot aan de Kerst elke zondag een extra kaarsje aansteken. Wat een mooie manier om zo samen naar Kerstmis toe te leven. Hopelijk tot zaterdag 1 december!

 

 

Reacties