Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Adventskransen knutselen

Gennep

Adventskransen knutselen

Zaterdag 1 december vanaf 16.00 uur ben je samen met je kinderen of kleinkinderen van harte welkom bij Buurthuis VanOns in Gennep-Zuid voor het maken van adventskransen. Aanmelden kan via info@parochie-martinus-gennep.nl. Meer info op www.Gennep.News.

Zaterdag 1 december vanaf 16.00 uur ben je samen met je kinderen of kleinkinderen van harte welkom bij Buurthuis VanOns in Gennep-Zuid voor het maken van adventskransen.

 

 

De parochie zorgt voor de kransen. Kaarsjes mogen zelf worden meegebracht, versierspullen ook, maar er is ook van alles aanwezig.

 

 

Zegt Dory Murray namens de Gennepse parochies.

 

 

Gezinsviering

 

 

Na het maken van de kransen wordt er gezamenlijk een broodje gegeten en iets gedronken. Aansluitend is er om 17.45 uur een gezinsviering met kinderkoor De Muzieknootjes. Deze gezinsviering wordt gehouden in de St. Norbertuskerk en staat natuurlijk in het teken van Advent.

 

 

Het kinderkoor zal vrolijke Adventsliedjes zingen, maar wie dat wil, kan ook iets lezen of helpen bij iets tijdens de viering.

 

 

Iedereen is van harte welkom. Wel graag het verzoek om u en uw (klein-)kind even aan te melden bij pastoor Kessels. Aanmelden kan telefonisch via: 0485-511888. Mailen is gemakkelijker, dat kan via info@parochie-martinus-gennep.nl. Dan kun je tot aan de Kerst elke zondag een extra kaarsje aansteken. Wat een mooie manier om zo samen naar Kerstmis toe te leven. Hopelijk tot zaterdag 1 december!

 

 

Verwant

Gennep

In Gennep-Zuid is er sinds kort een nieuwe kringloopwinkel genaamd Kringloopgeluk. Deze winkel bevindt zich op de Willem Boyeweg 118, in het Woonzonden-gebouw, voorheen...

Gennep

Na vele jaren een bekende naam te zijn geweest in de regio, heeft keukenzaak Arga op de Logterheuvel 16 in Gennep-Zuid op eigen verzoek...

Gennep

Op maandag 29 mei bracht burgemeester Hans Teunissen een bezoek aan mevrouw Hendriks-Jansen, die haar 100ste verjaardag vierde. Het bezoek vond plaats in Huize...

Gennep

Basisschool De Ratel in Gennep-Zuid heeft maandag een bijzondere gast ontvangen; hun eigen schoolmascotte, Ricky Ratel. De mascotte is ontworpen door Giovanni Masela, die...