Agenda
Volg ons
Couldn't connect with Twitter
Shared Space
 

Anne Heesakkers nieuwste aanwinst FAST

Eredivisionist FAST heeft de selectie uitgebreid. Voor de middenpositie komt de Udense Anne Heesakkers de ploeg van trainer Ivo Martinovic versterken. De 25-jarige aanvalster stapt over van Topdivisionist Vocasa uit Nijmegen. Eerder kwam ook spelverdeelster Noa Rahangmetan over van Vocasa.

 

 

De aanwinst is blij met de kans die zij krijgt bij de ploeg uit Gennep en Sint Anthonis, zo zegt de Udense die enkele weken meetrainde bij FAST:

 

 

Het is een prachtige uitdaging die mede mogelijk wordt door de flexibiliteit van mijn werkgever Reinier van Arkel in Den Bosch. Ik kan nu werk, opleiding en mijn grote hobby combineren. Ik heb een mooie indruk van het team, en ben blij dat ik er straks deel van uit mag maken.

 

 

Anne Heesakkers begon met volleybal bij Skunk in haar geboorteplaats Veghel. Via Saturnus (Uden), VVC Vught, VST Lions Oud-Turnhout (B), Ledub (Budel) en Vocasa speelt zij in het nieuwe seizoen bij FAST. Anne:

 

 

Ik heb er enorm veel zin in. Ik kan nu eindelijk spelen op het hoogste niveau van Nederland, dicht bij mijn woonplaats. Ik ben er ontzettend warm ontvangen.

 

 

Met Anne Heesakkers bestaat de FAST-selectie uit twaalf speelsters. Eerder werden Noa Rahangmetan, Michelle Koolen en Yara van de Ven vastgelegd. Van het team dat afgelopen seizoen in de Eredivisie uitkwam zijn Steffie Janshen, Rachel Feron, Veerle van den Heuvel, Maus Smeets, Joska Fransen, Eline Peeters, Noa Klerckx en Lara Hendricks bij het samenwerkingsteam uit Gennep en Sint Anthonis gebleven.

 

 

Tekst: Jos Gröniger, foto: Peter Donderwinkel

 

 

Reacties