Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Vermissingszaak Arne Hermsen in Team Vermissingen

Thijs Zeeman van het SBS6-programma Team Vermissingen is bezig met de vermissingszaak van Arne Hermsen uit Gennep. Dat laat de journalist weten in een promo op Facebook.

 

 

 

 

Arne Hermsen

 

 

Arne Hermsen (geboren op 15 april 1983) uit Gennep is al vermist sinds 13 februari 2015. Hij verliet die vrijdagmiddag voortijdig zijn werk in Heijen terwijl hij eigenlijk tot 22.00 uur had moeten werken. In plaats van naar huis te gaan, vertrok hij te voet naar Duitsland. De volgende dag is er met zijn pas in het Duitse dorpje Goch wat geld opgenomen.

 

 

 

 

Op de plek waar het laatste levensteken van Arne gevonden is, staat Thijs Zeeman bij de De Orde der Transformanten. Volgens de journalist een sekte, gevestigd in Klooster Gravendaal te Goch, net over de grens in Duitsland:

 

 

In de uitzending van aanstaande woensdag, 21.30 uur: het verhaal van Arne. Kijken!

 

 

Team Vermissingen

 

 

Het SBS6-programma Team Vermissingen probeert vermissingszaken op te lossen met hulp van de kijker en een team van specialisten op het gebied van crime en cold case zaken. Het programma wordt gepresenteerd door Rik van de Westelaken. Thijs Zeeman, Gallyon van Vessem en misdaadjournalist Jens Olde Kalter maken de reportages op locatie en kunnen tijdens de live uitzendingen langskomen om over specifieke cases te praten.

 

 

https://twitter.com/ZoekJeMee/status/731218880253820929 

 

Journalist Zeeman was al eerder in gemeente Gennep, toen voor het programma Gestalkt, ook van SBS6. Via de site sbs6.nl/teamvermissingen kan men nu al tips achterlaten.

 

 

 

 

Foto: SBS6

 

 

Reacties