Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Busdeal
Arriva Lijn 83 Gennep

Corona

Arriva wijzigt busdienstregeling

Arriva Nederland heeft sinds het uitbreken van de coronapandemie te maken met minder reizigers. De dienstverlening is daarom aangepast. Dat heeft ook gevolgen voor reizigers van en naar de gemeente Gennep. Bekijk de wijzigingen op Gennep.News.

Arriva Nederland heeft sinds het uitbreken van de coronapandemie te maken met minder reizigers. De dienstverlening is daarom aangepast. Dat heeft ook gevolgen voor reizigers van en naar de gemeente Gennep.

 

 

OV-shuttles en Lijn 85

 

 

De OV-shuttles tussen Ven-Zelderheide en Gennep en Ven-Zelderheide en Ottersum komen te vervallen. Voor Lijn 85, die rijdt tussen Siebengewald en Boxmeer via Heijen, geldt dat de eerste en de laatste rit op een dag zijn geschrapt.

 

 

Lijn 83 en 84

 

 

De aanpassingen hebben geen gevolgen voor Lijn 83, die rijdt tussen Venlo en Nijmegen via Gennep. Ook voor Lijn 84 tussen Gennep en Boxmeer verandert er weinig. Alleen als de scholen gesloten zijn, rijden de extra scholierenbussen op Lijn 84 niet.

 

 

Verwant

Gemeente Gennep

De spanning is eindelijk voorbij. Leerlingen van het Elzendaalcollege, Merletcollege en Metameer kunnen opgelucht ademhalen... Geslaagd? Gefeliciteerd! Stuur je foto naar redactie@Gennep.News!

Gemeente Gennep

Gennep past regels voor borden in de openbare ruimte aan. Reclameborden aan lichtmasten verdwijnen, posterboxen niet. Elke kern krijgt een plek voor aankondigingen. Nieuwe...

Gemeente Gennep

Op 20 juni beslist de Bezirksregierung Düsseldorf over het bijwerken van het Regionalplan, met plannen voor windmolens in het Reichswald. Gennep maakt bezwaar vanwege...

Gemeente Gennep

Na een periode van stilte treedt de PvdA Gennep weer naar buiten met een nieuw afdelingsbestuur. Dit bestuur heeft de opdracht gekregen om samen...