Connect with us

Zoek het zelf lekker uit!

Avondvierdaagse van Gennep
Avondvierdaagse van Gennep

Gennep

Avondvierdaagse van Gennep

Gennep’s jaarlijkse avondvierdaagse Wandelen tussen Maas en Niers vindt plaats van 11 tot 14 juni 2024. Routes van 5 en 10 km leiden wandelaars door Gennep en omgeving, met verrassende rustpunten en muzikale begeleiding.

Gennep en omstreken worden binnenkort weer het toneel van de jaarlijkse avondvierdaagse Wandelen tussen Maas en Niers, die plaatsvindt van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 juni 2024.

 

Wandelen tussen Maas en Niers

 

Dit evenement biedt inwoners van Gennep en omgeving de mogelijkheid om de omgeving op een nieuwe manier te verkennen. Verschillende routes van 5 en 10 kilometer zijn zorgvuldig uitgestippeld. Elke avond is de start en finish bij de Goede Herder aan het Europaplein.

 

De deelnemers kunnen elke avond genieten van nieuwe verrassingen langs de route. Zo leidt de route op dag 1 naar Ottersum, met een rustpunt bij De Prôst. Joekskapel Zuutjes èn zorgt daar voor een sfeervolle ambiance.

 

Op dag 2 verkent men de Looi, met een rustpost bij mini-camping Looierheide, waar een accordeonist voor muzikale begeleiding zorgt.

 

Dag 3 voert naar Gennep-Zuid en Heijen, waar Wijkcentrum Van Ons de wandelaars verwelkomt en joekskapel Nève d’n Diepvries voor muzikale vermaak zorgt.

 

De laatste dag, dag 4, gaat de route richting Maaskemp en Oeffelt, met een feestelijke ontvangst op het gemeentehuis en muzikale begeleiding van Ben Beker, gevolgd door de afsluiting bij De Goede Herder.

 

Avondvierdaagse

 

De avondvierdaagse is toegankelijk voor wandelaars van alle leeftijden, hoewel kinderen wel onder begeleiding van een volwassene moeten deelnemen.

 

Kies tussen een ontspannen wandeling van 5 kilometer of een stevigere tocht van 10 kilometer, en bepaal zelf het tempo met starttijden om 18.00 en 18.30 uur. De kosten bedragen €8,00 voor alle vier de avonden en €3,00 voor een enkele avond.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen via wandelenmaasenniers@gmail.com of bellen naar Carla Kersten op 06-55925833.

 

Verwant

Gemeente Gennep

Op 21 mei 2024 ging de campagne IkSwitch.nu van start in Gennep, met wethouder Frank Pubben en Leontien van Moorsel die het startschot gaven....

Gennep

De digitale samenleving stelt hoge eisen aan ons, maar het Informatiepunt in de Bibliotheek biedt gratis hulp en advies bij digitale en overheidszaken. Ze...

Gennep

Pieter Arts exposeert van 26 mei tot 30 juni schaalmodellen van regionale kerken in Museum Het Petershuis in Gennep. Op 4 juni houdt Antoine...

Gennep

Bibliotheek Gennep biedt veilige wifi via Publicroam voor online verbinding zonder zorgen. Gratis account aanmaken via app of website. Werkplekken, studieplekken en printservice beschikbaar...