Agenda
Volg ons
Shared Space
 

Babbels in de Koffie Top 125 van Misset Horeca

De eerste ronde van de Misset Horeca’s Koffie Top 100 is achter de rug. De Gennepse lunchroom Babbels uit de Niersstraat is doorgedrongen tot de laatste 125.

 

Voor het eerst was er dit jaar de eerste ronde een vakjuryronde. Daarmee is de kwaliteit van de koffie nóg meer het uitgangspunt van de lijst geworden. Vanaf week 29 gaan in de tweede ronde de mystery guests  op pad om de top 125 uit de eerste ronde te bezoeken.

 

De Misset Horeca Koffie Top 100 is een ranking die jaarlijks middels een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Babbels is al ruim 3 jaar een succes in ‘het mooiste straatje van Gennep’.

 

 

Tweede ronde

 

De tweede ronde loopt tot 18 augustus. De score van de vakjury maakt 80 procent van de score uit, de beoordeling door de mysterty guest telt voor 20 procent mee. Als na 18 augustus de ranglijst is opgemaakt krijgen alle bedrijven die een plek in de Koffie Top 100 2017 hebben bemachtigd daar bericht van.

 

 

Publieksprijs

 

Babbels ontvangt binnenkort een pakket om de publieksprijs te kunnen bemachtigen. Met stickers en tafelkaarten kan de lunchroom van de zussen Ilona en Mandy Stroecken gasten motiveren op hen te stemmen via de Facebook-stemapplicatie die binnenkort live gaat.

 

 

Meer informatie: www.koffietop100.nl en www.babbelsgennep.nl

 

 

Reacties